E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMesut Özil, Londra'daki evini satışa çıkardı---

Mesut Özil, Londra'daki evini satışa çıkardı

Mesut Özil, Londra'daki evini satışa çıkardı
13 Ekim 2019 - 18:32 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Ocak ayında kadrosuna katmak istediği Mesut Özil, Londra'daki evini satışa çıkardı. Evin değerinin 10 milyon Pound olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve sportif direktör Comolli'nin de görüşmelerini aralıksız sürdürdüğü Mesut Özil'in Londra'da yaşadığı evi satışa çıkardığı bildirildi. Evin değerinin de 10 milyon Pound olduğu belirtildi.

TEK SORUN VERGİ

Fenerbahçe'ye muhtemel transferi için eşi Amine Gülşe'yi ikna ettiği ifade edilirken sportif direktör Comolli'nin Arsenal'le bazı pürüzleri gidermeye çalıştığı belirtildi. Fenerbahçe, Mesut'un yıllık ücretinin yarısını ödemeye razı oldu. Ancak Arsenal kendi ödeyecekleri tutarın vergisini de F.Bahçe'nin ödemesini istedi. Arsenal'in ancak bu şekilde F.Bahçe'den kiralama ücreti almayacağını ilettiği de öğrenildi. Vergi konusunun halledilmesi için Comolli'nin Arsenal ile görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

AMİNE GÜLŞE'DEN DESTEK VE ONAY

Bu arada sıkı bir Fenerbahçeli olduğu bilinen Mesut Özil'in konuyu eşiyle konuştuğu ve eşi Amine Gülşe'den destek ve onay aldığı öğrenildi. Ocak'ta Fener'i hareketli bir gündem bekliyor. Amine Gülşe'nin Mesut Özil'e, "Eğer İstanbul'u tercih edersen bu beni mutlu eder. İkimiz için de daha huzurlu bir ortam olur. Senin için de istediğin bir ortamda yeni bir başlangıç" dediği öğrenildi.

ACUN ILICALI: BİLDİĞİM ALİ KOÇ, ÖZİL'İ GETİRİR

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin WinWin programının 20 Haziran'daki yayınında "Mesut Özil'in Arsenal ile 2 yıl daha sözleşmesi var. Mesut ile dün gece 2 saat geçirdim. Mesut Özil bir gün Fenerbahçe forması giyecek. Eğer ben bu işten anlıyorsam bu böyle olacak" demişti. Ali Koç bunun üzerine "Bir kulüp var Arsenal biliyorsunuz yani (gülerek) Arsenal. Sözleşmesi bitince gelir diyorsun yani" derken, Ilıcalı ise "Benim bildiğim Ali Koç, Mesut Özil'i getirir" ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah13 Ekim 2019 21:37

    Londra'da bulunan evi merkezi yerde olması gerekir bide İngiltere dağ başımı orası güvenlik şirketleri birbirine girmiş evi ben korurum diye haberlerden okuduğum ingiliz polisi soruşturmayı iyi yapmalı hatta Mesut Özil'in vereceği ifade çok önemli ne olmuş haberde çeteler diyor londra nın göbeğinde.

  • nn13 Ekim 2019 19:24

    Londra'da Arsenal'de oynamayan motivasyon bulamayan adam Türkiye'de mi bulacak? Senelik 20 milyon maaşı bırakıp ne buraya gelir, gelse de oynamaz. Yatar. Tam Türk işi kulüp yönetme vizyonsuzluğuna sahip biri alır şu an Özil'i. Çok büyük yetenek olduğunu mahalledeki çocuk da biliyor yoksa...

  • Emrah13 Ekim 2019 23:50

    Mesut Özil yedekte kalsa kulüpte haftalık maaş alıyor Arsenal kulübünden ve sözleşmesi 2021 haziran ayında bitiyor kısaca şöyle bu sezon ve önümüzdeki sezon sonuna kadar haftalık maaşını alacak sözleşme gereği kadro dışı bırakamazlar Mesut Arsenal kulübünün en çok haftalık maaş alan futbolcusu komik durum olur.bence seneye teknik direktörde gidebilir o da çok başarısız bir menajer diyeyim.