E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMesut Özil, Fenerbahçe'yi reddetti---

Mesut Özil, Fenerbahçe'yi reddetti

Mesut Özil, Fenerbahçe'yi reddetti
21 Temmuz 2020 - 00:55 borsagundem.com

Arsenal'ın 31 yaşındaki futbolcusu Mesut Özil'in Fenerbahçe'den gelen teklifi geri çevirdiği iddia edildi

Fenerbahçe'nin transferini istediği Mesut Özil konusunda Almanya'dan sıcak bir haber geldi.

BILD Gazetesi, sarı-lacivertlilerin Mesut Özil ile temasa geçtiğini ancak tecrübeli oyuncunun yapılan teklifi reddettiğini iddia etti.

Arsenal'den senelik 12 milyon euro garanti ücret alan ve 1 yıllık daha kontratı olan 31 yaşındaki oyuncunun, yüksek maaşını bırakıp gitmeyi istemediği ifade edildi.

"SEMBOLİK RAKAMA GELİRSE OLUR"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da geçtiğimiz günlerde, "Mesut Özil'i Acun çıkardı galiba. Ona sormak lazım. Mesut Özil, çok iyi bir Fenerbahçeli'yse sembolik bir rakama gelmek isterse olur tabii ki. 12 milyon euro net para alıyor. Haydi indirim yaptı, 6 yaptı, 4 yaptı. Yok bu paralar artık." demişti.

Arsenal'de Mikel Arteta'nın tercih ettiği isimler arasında yer almayan 31 yaşındaki futbolcu, 23 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU21 Temmuz 2020 15:33

    Adam salakmı fb gelsin.yıllık garanti 12 000 euro alıyormuş.fb veya hangi spor kulübü bunu verebilecekler.neden babasının hayrına oynasınlar.ben süper futbolculardan olsam Türkiye asla gelme.çünkü futbol anlayısı amatör fubcular gibi.ne pas alabilirsin nede gol atabilirsin.ligde eriyip gidersin.

  • turan21 Temmuz 2020 10:23

    ADAM SALAK DEĞİL TÜRKİYEDE FUTBOL OYNACAYACA

  • ergn21 Temmuz 2020 10:16

    Akıllı adammış.Feneri bilen gelmez...

  • amanin amanin21 Temmuz 2020 06:34

    Alper potuk varken mesut özile gerek yok. Eskiden selçuk şahin vardı favorim, şimdiyse alper potuk :))))) fenerbahçe sağolsun, oynamadan zengin ediyor hepsini

  • Mahsun Kaygın 28 Temmuz 2020 16:35

    Selçuk Şahin Fenerbahçe forması ile tarihte ençok ilk onbirde oynayan futbolcudur oynadığı yıllarda Türkiyenin en iyi atak kesen futbolcusu olmuştur. Selçuk için yaptığınız yorum cok saçma 've demogojik