E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMesut Özil Fenerbahçe'ye geliyor---

Mesut Özil Fenerbahçe'ye geliyor

Mesut Özil Fenerbahçe'ye geliyor
21 Aralık 2019 - 13:26 borsagundem.com

Damien Comolli, Londra’da transfer görüşmesi gerçekleştirdiği Mesut Özil’le el sıkıştı. Sarı-Lacivertliler yıldız futbolcuyu 6 aylığına kiralıyor. Mesut’un menajeriyle yapılacak son görüşmelerin ardından imzalar atılacak.

Fenerbahçe taraftarının Mesut Özil hayalleri gerçek oluyor. Sarı-Lacivertliler, Arsenal’le köprüleri atan yıldız futbolcuyu 6 aylığına kiralamak için ciddi mesafe kat etti. İngiliz basınından DailyMail’in özel haberine göre, F.Bahçe Sportif Direktörü ile Özil geçtiğimiz hafta Londra’da bir görüşme gerçekleştirdi. Tarafların görüşmeden el sıkışarak ayrıldığı ve 31 yaşındaki oyun kurucunun Fenerbahçe forması giymeye çok yakın olduğu iddia edildi.

COMOLLİ İÇİN PRESTİJ MESELESİ

İngiliz gazetesinin haberine göre, daha önce Tottenham ve Liverpool’da sportif direktör olarak görev yapan Comolli, bu transferi bitirerek Türkiye’deki “başarısız” imajını tersine çevirmek istiyor. F.Bahçe Başkanı Ali Koç’un şampiyonluk için tüm gücüyle bu transferi bitirmek istediği belirtilen haberde, Mesut’un daha önce yaptığı “Eğer bir gün Türkiye’ye gelirsem F.Bahçe’de oynarım. F.Bahçe çocukken tuttuğum takımdı” sözleri hatırlatıldı.

BAŞAKŞEHİR’E FAZLA GELDİ

Mesut Özil’in bir diğer talibinin Medipol Başakşehir olduğu iddia edilmişti. Turuncu-Lacivertliler’in yıldız futbolcu için nabız yokladığı ancak gelen ilk maliyet raporu sonrası, “Biz sormamış olalım” diyerek geri çekildiği öğrenildi. Haftalık ücreti 350 bin pound olan Mesut’un Arsenal’le olan sözleşmesi Haziran 2021’e kadar devam ediyor. Londra ekibi, yeni hocası Arteta’nın da kadroda düşünmediği Mesut için bu parayı ödemek istemiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah22 Aralık 2019 02:14

    Mesut Özil 2021 yılı haziran ayına kadar Arsenal den haftalık parasını almaya devam edecek ve Arsenal Mesut kadro dışı bıraksa bile o haftalık ücretini ödemek zorunda bence Mesut Fenerbahçe ye gelmez.

  • misafir21 Aralık 2019 21:00

    bir mevki verirler artık.

  • Kaçan Grup21 Aralık 2019 17:08

    fenerbahçe’ye yararlı olmayacağı kesin, fazla zarar vermese bari. disiplinsiz ve tembel.

  • Yusuf ziya21 Aralık 2019 14:30

    Paraya ve kariyere doymuş,sadece reklam olur, zaten fener yıldız öğütme yeridir,mesut cokfazla futbol dışı konularla gundem oldu fenere gelince tamamen biter.alman milli takımına çağrı alacağını sanmıyorum.fakat tüm bunlara rağmen, eğer Türk milli takımında oynayabilme şansı varsa, böyle birsey mümkün mü bilmiyorum,bu olursa formunuda korursa, Fenerbahçe'de ve milli takımda oynar ve başarılı olur.cunku mesut u ırkçı ve muhafazakâr almanlar istemiyor istemiyor

  • Okie Dokie21 Aralık 2019 13:37

    Eğer bu adam Fenerbahçeye gelirse bir daha Fener maçlarına gitmem. O kaddar.

  • kılıç21 Aralık 2019 14:56

    SENİ KİM ÇAGIRDI .