E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMesut Özil Arsenal'le sözleşme feshi için masaya oturdu---

Mesut Özil Arsenal'le sözleşme feshi için masaya oturdu

Mesut Özil Arsenal'le sözleşme feshi için masaya oturdu
09 Ocak 2021 - 02:05 borsagundem.com

Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı belirtilen Mesut Özil'in İngiliz kulübüyle sözleşmesinin feshi için masaya oturduğu bildirildi

Bir süredir adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'den formasını giydiği İngiliz Arsenal kulübünden ayrılmak için yeni bir adım geldi. Özil'in sözleşmesinin feshi için Arsenal ile masaya oturduğu bildirildi. 

TRT Spor'un haberine göre; Mesut Özil Arsenal ile yollarını ayırmak için harekete geçti.

Yıldız oyuncunun, Premier Lig ekibinden 8 milyon euro alacağı olduğu belirtildi.

Haberde; "Mesut ya alacaklarının birazından feragat edip karşılığında bonservisini alacak ya da hak ettiği paranın tamamını talep edecek" ifadeleri yer aldı.

LONDRA'YA VEDA ETMİŞTİ

Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Mesut Özil, Fenerbahçe - Alanyaspor maçının bittiği dakikalarda sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla Londra'ya teşekkür etmişti. Mesut Özil'in bu teşekkürü, bir veda olarak yorumlandı.

Son yıllarda Londra'daki yoksul çocuklara yemek servis edilmesi için düzenlenen bir projeye katılan Mesut Özil, bu konuyla ilgili attığı tweeetlerde şu ifadeleri kullanmış:

Son yıllarda katıldığım projelerin en güzeli. Londra'daki çocuklara bu zor zamanlarda toplam 50 bin yemek ulaştırdık. Bu projeyle gurur duyulmalı. Şef aşçımız Stefan Pappert, Parsa Sadigh ve bütün gönüllülere teşekkür ediyorum. Londra'nın bana verdiği her şey için minnettarım.

İşte Mesut Özil'in forma numarası

 

Mesut Özil, Fenerbahçe ile anlaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah09 Ocak 2021 22:10

    Fenerbahçe yada diğer kulüplerde ticaret yapmalı.Forma satışı yada stad gelirleriyle yaşamaları imkansız zaten hepsi borç batağında.Ticaret yapmalı otel,avm sahibi olup işletmeli yada büyük şirketlere yatırım yapmalı payı kadar büyük şirketlerin karlarına ortak olmalı.İşte zaman kulüpler düzenli gelirleri olduğu için borç batağına girmez.Her sene futbolcuların aldığı paralar daha çok artıyor. Sezonluk Stad kazancı yetmez.Ülke insanın geliri artmıyor aksine dolar değerlendiği için alım gücü azalıyor.Gelde anlat bunu iş adamlarına anlamazlar anlatamazsın.

  • hisseci09 Ocak 2021 12:22

    Mesut Özil tam bir FENERBAHÇELİ 10 numaralı formayı ALEX ten sonra Mesut ta görmek istiyoruz yaşa takılmayın bu çağda kendine bakan topçu 36-37 yaşına kadar üst liglerde top oynuyor yeterki istesin...

  • Emrah09 Ocak 2021 22:15

    Aynen iyi profesyonelse 38 yaşına kadar rahat oynar.Fakat bu sene Arsenal kulübünde kadroya bile giremedi.Umarım özel antreman yapmıştır.Maç oynamadı bu sene.

  • Bika09 Ocak 2021 11:31

    Koç Ali, 370 çalışanı olan yılların SEK sütünü 27 milyon euro'ya sattı. Top peşinde koşana bu paralar verilir mi!

  • Emrah09 Ocak 2021 22:01

    Fabrikayla süt tesisiyle,profesyonel futbolu nasıl kıyaslarsın?yada NBA profesyonel basketbolu.Dünyanın en büyük şiketleri futbol kulüplerine sponsor oluyor ve ciddi büyük paralar veriyorlar şirketlerinin reklamı için dünyada izlenen spor dalı olduğu için aynısı NBA ligi basketbol kulüpleri içinde geçerli.Süt tesisi önemli ülke insanı için o ayrı konu.Para konusuna gelince Mesut Özil çatır çatır alır parasını alıyor zaten.

  • yunus09 Ocak 2021 09:59

    Hala akıllanmadılar,,Real Madrid de,,Arsenal da oynayan oyuncu,gelip kazması çok Fener de oynar mı kardeşim,akıl var mantık var.Futbol takım oyunudur,,sen çok iyi olabilirsin,seni anlayan futbolcu yok ise,sen de kötü olursun.

  • yunus09 Ocak 2021 09:52

    Fol yok yumurta yok,,Mesut Özil Fenerbahçede,,bu kadar kolay mı bu işler,,Mesut 32 yaşında,,,Fener kaç para verecek,,45 milyon yuro dan aşağı gelmez Mesut,,Fener de para dengesi bozulmaz mı?