E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMesut Özil Arsenal'de isyan çıkardı!---

Mesut Özil Arsenal'de isyan çıkardı!

Mesut Özil Arsenal'de isyan çıkardı!
21 Nisan 2020 - 12:05 borsagundem.com

Arsenal, maaşlarda yüzde 12.5 indirim yaparken, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile 2 oyuncunun kesintiyi kabul edebileceğini ancak salgınının kulübe olan finansal etkilerinden emin olduktan sonra bunu yapabileceği belirtildi

Korona virüs tehlikesinin getirdiği ekonomik zorluklarından dolayı kulüpler, maaş indirimine giderek bir nebze de olsa rahatlamak isterken, İngiliz ekibi Arsenal de bu doğrultuda futbolcu ve teknik ekiptekilerin maaşlarında yüzde 12.5 indirime gitmişti. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Arsenal’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile birlikte toplam 3 futbolcunun, maaş kesintisini kabul edebileceğini ancak salgınının kulübe olan finansal etkilerinden emin olduktan sonra bunu yapabileceği ifade edildi. İndirimi kabul etmeyen diğer iki oyuncunun ismi ise açıklanmadı.
Mesut Özil, haftalık 350 bin pound kazancıyla Arsenal’de en çok maaş alan futbolcu konumunda yer alıyor.

İspanyol menajer Unai Emery yönetimindeki Arsenal kadrosunda yer edinemeyen ve ayrılık iddiaları konuşulan Mesut Özil Ljungberg ve Arteta yönetimindeki kadroda tekrar forma şansı bulmuştu. Bu sezon 23 maçta Arsenal formasını giyen Mesut'un 1 gol ve 3 asistlik katkısı bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adama Simit 21 Nisan 2020 13:43

    Pandemiyle mücadele kapsamında 1000 TL destek başvurusunun altın fiyatıyla karşılığı an itibariyle 2,65 gram seviyelerinde yani 3 gramlık değeri bile yok birilerinin oysa ki ne garip değil mi aynı evrende hatta aynı gökkubbenin altında futbolcularla yaşıyorduk.