E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMester: 18 Mart'ta önümüzü daha rahat göreceğiz---

Mester: 18 Mart'ta önümüzü daha rahat göreceğiz

Mester: 18 Mart'ta önümüzü daha rahat göreceğiz
04 Mart 2020 - 08:42 borsagundem.com

Cleveland Fed Başkanı Mester, korona virüsün ABD ekonomisi için görünümü bulandırdığını, yılın ilk yarısında büyümeye baskı yapabileceğini söyledi. Master, 18 Mart'taki FOMC toplantısında durumun daha netleşeceğini ifade etti

Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester, korona virüs ve Fed'in son faiz kararını değerlendirdi. Mester, virüs salgının ABD ekonomisi için görünümü bulundırdığını ve bu yılın ilk yarısında büyüme üzerinde baskı yaratabileceğini söyledi.

ABD ekonomisinin güçlü olmaya devam ettiğini, ancak virüs konusundaki endişelerin hanehalkı ve işlettelerin harcamalarını azaltmalarına yol açabileceğini belirten Mester, "Virüs hızla gelişen bir durum ve yakından takip etmeye devam ediyoruz., ABD ekonomisi için bakıldığında, görünümü kuşatan belirsizlikler ve riskler kısa bir sürede arttı" diye konuştu.

Mester, Fed'in 18 Mart'ta yapılacak FOMC toplantısında durumun ne olduğuna çok daha fazla dikkat göstereceğini ve riskleri değerlendireceğini de vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ----------- ??????????-------------04 Mart 2020 10:44

    bu nasıl olacak cahiller bire......sen ürettiğin malı kime satacaksın.diğer ülkeler haslatıklar ile çökertirseniz.asıl buralara satacağınız ürünleri kime satacaksınız.