E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMersin'de 7 kişi tutuklandı---

Mersin'de 7 kişi tutuklandı

Mersin'de 7 kişi tutuklandı
14 Ocak 2014 - 01:28 borsagundem.com

Gümrük operasyonu kapsamında gözaltına alınan 35 kişiden 6'sı savcılıkça, 22'si de mahkeme tarafından serbest bırakıldı

Mersin'deki gümrük operasyonunda mahkemeye sevk edilen 29 kişiden 22'si serbest bırakıldı, 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü (KİM) ekiplerince 10 Ocak'ta başlatılan operasyonda, "rüşvet aldıkları ve verdikleri" iddiasıyla aralarında 10 gümrük memurunun da bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmış, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma dosyası ile ilgili gizlilik kararı almıştı.

Dün sabah saatlerinde Mersin Adliyesi'ne getirilen ve aralarında 10 gümrük memurunun da bulunduğu 35 zanlı Cumhuriyet savcısına ifade verdi. İfade verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından aralarında 10 gümrük memurunun da olduğu 29 zanlı, tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan 3'ü serbest bırakılırken 3 zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mahkemeye sevk edilen 29 kişiden gümrük memuru olan 7 kişi tutuklandı. Serbest bırakılan 22 kişinin yakınları, adliye önünde sevinç gösterisinde bulundu.

MERSİN'DE MAHKEME KARARIYLA SERBEST KALANLAR YAKINLARIYLA KUCAKLAŞTI

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)