E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMerrill Lynch'ten brokerlara özel kulüp---

Merrill Lynch'ten brokerlara özel kulüp

Merrill Lynch'ten brokerlara özel kulüp
22 Nisan 2014 - 11:00 borsagundem.com

ABD’li banka Merrill Lynch,yılda 8 milyon dolar yatırım çeken brokerlara özel kulüp kurdu

ABD’li banka Merrill Lynch, brokerları motive etmek için yeni bir uygulama devreye soktu. Buna göre, yılda müşterilerinden en az 8 milyon dolarlık yatırım çekebilen brokerlar “Zirve Kulübü”ne (Pinnacle Club) alınacak. Bankanın bu uygulamasının yeni kullanmaya başladığı hesap programları ve teknolojilerden yeni bir satış gücü gelmesini beklediğini ortaya koydu. Çünkü bankanın daha önce uyguladığı teşvik programında en üst seviyedeki ayrıcalıklı kulüp olan “Şampiyonlar Kulübü”ne girebilmek için 4 milyon dolarlık satış yapmak yeterli oluyordu.

10 BİN DOLAR ÖDÜL

“Zirve Kulübü”ne girmeye hak kazanan brokerlar 10 bin dolar nakit para ödülünün yanı sıra kendilerini elit brokerlar olarak tanıtmaya da hak kazanacak. Bu kişiler, sosyal medyada ve kendi internet sitelerinde de “Zirve Kulübü”ne üye olduklarını yazabilecek. Bunun yanı sıra, kulübe üye olanlar şirketin düzenlediği “Üst Düzey Danışman Zirveleri”ne de katılabilecek. Birkaç gün süren bu zirveler genelde turistik merkezlerde düzenleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ya 62.000'den 73.000'e klübü nerede22 Nisan 2014 11:18

    9.000'den 16.000'e gelmiş dow için elbette gel gel klübü kurarlar onlar da keriz arıyor fed faiz yükseltmeden,paraları geri çekmeden iteleyecekler aranır tabii ki.