E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMerkez'e rakip mi çıktı?---

Merkez'e rakip mi çıktı?

Merkez'e rakip mi çıktı?
10 Ocak 2017 - 11:06 borsagundem.com

Almanya’da bu yılın eylül ayında yapılacak genel seçimlerde Merkel’e karşı Sosyal Demokratların (SPD) başbakan adayı kim olacak? SPD lideri Gabriel kararını verdi

Almanya’da genel seçimlerde Hıristiyan Demokrat Birlik (CDU) adayını daha önce açıkladı. Başbakan Merkel yine CDU’nun başbakan adayı. Ancak sosyal Demokratlar (SPD) Merkel’e karşı kimin aday olacağı sorusunu gizli tuttu. SPD, Merkel’e karşı başbakan adayını 29 Ocak’ta açıklayacağını belirtti. SPD içinde Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schluz’un adı SPD lideri Gabriel’e karşı kamuoyuna sızdırıldı. Yapılan anketlerde sadece Martin Schulz’un Merkel’e karşı şansı bulunduğu sonuçları çıktı. Ama gerek SPD lideri Gabriel gerekse Schulz hanginiz başbakan adayı olacak sorusuna 29 Ocak tarihini gösterdi. Ancak Gabriel’in bu konuda kararını verdiği ve kendisinin bu sefer başbakan adayı olmak istediği bildirildi. Bild Gazetesi’nin haberine göre Gabriel aday olacak. Gabriel’i SPD’li eski başbakan Schröder’in bu karara cesaretlendirdiği belirtildi. Ancak SPD bu bilgiyi resmen doğrulamadı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sabırrrrr10 Ocak 2017 13:29

    hitlerin iyisi kotusumu olur. gucleri bize yetiyor diye yemedikleri halt kalmadi ama Allah buyuk hepsi parcalanacak