E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMerkez Bankası'ndan çarpıcı swap kararı---

Merkez Bankası'ndan çarpıcı swap kararı

Merkez Bankası'ndan çarpıcı swap kararı
31 Ağustos 2018 - 17:37 borsagundem.com

Merkez Bankası bünyesinde döviz karşılığı TL swap piyasasının açılmasına karar verildi

Merkez Bankası bünyesinde döviz karşılığı TL swap piyasasının açılmasına karar verildi.
TCMB tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Türk lirası ve döviz likidite yönetimindeki etkinliğin artırılması amacıyla Merkez Bankası bünyesinde döviz karşılığı Türk lirası swap piyasasının açılmasına karar verilmiştir.
İşlemler, Döviz ve Efektif Piyasalarında işlem yapmaya yetkili bankalarla limitleri dahilinde kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilecektir."

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı01 Eylül 2018 00:28

    Bu kriz 1994 ve 2001 den biraz farklı. Ortadaki parasal büyüklük çok fazla. Aklı olan büyükler ateşe su taşımıyor. 2013 den beri satacak yabancı zaten sattı borsayı bonoyu, birileri halkı dövize yönlendirip yukarıdan boşaltıp borsa ve bonoya ve zordaki firmalarıalma planlarında.TCMB ve devlet krizin tetikçilerini ortaya çıkarmaya çalışıyor, sonra onların üzerine gidecek diye düşünüyorum.

  • mzd31 Ağustos 2018 22:44

    sanki faydası olcak gibi

  • Gurbetci31 Ağustos 2018 18:15

    Gurbetciler olarak Merkez Bankamizin aldigi tüm önlemleri basarili buluyoruz , zamaninda yaptigi müdahaleleri ilgiyle takip ediyoruz.

  • kerim01 Eylül 2018 15:32

    Yiyin kardesler yiyin el yiyene kadar siz yiyin.......

  • By Kemal 31 Ağustos 2018 19:25

    Kriz bazıları için her zaman fırsat olmuştur ,başta da sizin gibi gurbetçiler için