E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMerkez Bankası yeni kur seviyesini açıkladı---

Merkez Bankası yeni kur seviyesini açıkladı

Merkez Bankası yeni kur seviyesini açıkladı
23 Aralık 2021 - 11:10 borsagundem.com

Merkez Bankası, kur korumalı TL mevduat için baz alınacak kur seviyelerini açıkladı.

Merkez Bankası, kur korumalı Türk Lirası vadeli mevduatlar için kullanılacak kurların alış seviyesini dün açıklamaya başlamıştı.

23 Aralık 2021 günü geçerli olacak kur korumalı TL mevduatta baz alınacak kur seviyelerinin dolar için 11,6399 TL ve Euro için 13,1862 TL olduğu duyuruldu.

Yüksek volatil dönem ve piyasalar

Borsa güne beklentilerin üzerinde başladı

Piyasalar ve ekonomi gündemine dair öne çıkan başlıklar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • süslü sülü23 Aralık 2021 12:40

    Nas ortada, faiz helal

  • acacu23 Aralık 2021 12:12

    Asgari ücrette %50 artış ve ardından dövizde bu kadar düşüş. İhracatçı nasıl kar edecek? Hani yeni model ihracata dayalıydı? Tl değerlendi diye, bir süredir beklemekte olan ithal mala dayalı talep patlamayacak mı şimdi? 

  • acacu23 Aralık 2021 23:06

    Çok bilmiş değil, iktisat mezunuyum zavallı. Madem kasım ayında iyi bir cari dengeye gelmiştin de, o dengeyi korumak varken, ne halt etmeye faizi daha da indirip, yüksek tonlu söylemlerle insanları korkutup ekonomik dengeyi alt üst ettin? Ne gerek vardı kuru 18 e götürüp geri getirmeye, enflasyonu azdırmaya? Kur geri geldi de, fiyatlar ve enflasyon da hemen geri gelecek mi sanıyorsun?

  • han23 Aralık 2021 14:49

    cok bilmiş arkadas , ihracata dayalı derken kuru 18-19 olarak görmemişti. akıllısınya yorum yapacagına saksıyı calıstır bıraz kasım ayında 10 tl bandında 21.5 milyar dolar ıhracatın vardı zaten bu seviyelerde 25 e cıkarsan ki öyle görünüyo göbek atmak lazım. birazcık ekonomı haberlerını takıp et

  • Referans Dolar23 Aralık 2021 12:00

    Euro/Tl fiyatı niye verilmiş? Euro'nun Tl fiyatı ne önemi var.. Para birimlerinin Dolara göre bir paritesi var, öteki dövizler pariteden hesap makinesi işi.. Bilmeye gerek duymam.

  • emekci23 Aralık 2021 11:41

    ne kadar aşağı basarlarsa, 3 ay sonra ödemesi o kadar zorlaşır.

  • AHMET ÖZBİR23 Aralık 2021 11:29

    DURMUŞ'u USA'nın KILsası dinlemiyor, 13.50'de "burası tam alım zamanı" Kâmil dedi yiyenler ZARAR yazdı, cepleri ağladı. Siz siz olun Yiğitleri izleyin ve PARANIZI ona buna KAPTIRMAYIN. ***BİZİM PARAMIZ TL ÖTESİNDEN BANA NE!***

  • HASAN TOSUN23 Aralık 2021 11:28

    merkez bankasının verdiği kur fiatı tavan olsun kimse bu fiatın üzerine çıkmasın,yasaklansın,verenler cezalandırılsın,GELECEK 1-5 YIL İÇİNDE SARRAFLIK VE DÖVİZ BÜROLARI YOK OLACAK MESLEKLER OLACAK,İMF NİN DİJİTAL PARASI KULLANIMA BAŞLARSA,KURLAR YOK OLACAK,İMF PARASI DÜNYA TİCARETİNİ YÖNLENDİRECEK,DİĞER PARALAR YOK OLACAK,DİJİTAL ALTIN ÇIKACAK ODA SARRAFLIĞI YOK EDECEK.ŞİMDİDEN DUYRULUR.

  • Durmuş23 Aralık 2021 13:45

    Ahmet özbir başka rumuzla yazıyor başka rumuzla cvp veriyor 😂 aferin bankamatik memuru yattığın yerden yediğin haram paranın hakkını veriyor senş gidi bakara makaracı seni gidi sahte nascı seni 😂

  • Türkoğlutúrk23 Aralık 2021 12:31

    Yani dövizde karaborsa olsun istiyorsun dimi.once 2000 lerde döviz niye düşmüş aç oku öğren sonra yaz.

  • AHMET ÖZBİR23 Aralık 2021 12:08

    Hasan "TOSUN"um eline sağlık. Ben de çok yakın zamanda IMF tarafından tedavüle sokulacak DİJİTAL PARA USA'nın KILsasını TOZ DUMAN edecek diye düşünüyorum. Böylece HAYDUT DEVLET'İN HÜKÜMRANLIĞI SON BULACAK. Bizim gibi ülkelerde artık USA'nın KAĞIT HAKİMİYETİ SON BULACAK.

  • Mucise Reis ;)23 Aralık 2021 11:24

    Doları faiz ile terbiye etmeye çalışıyoruz...Düşünmeye gerek var mı ? hangi hukumet/hukumetler FAİZ İLE terbiye edebildi ? ... o bakımdan yok  şapkadan tavşan çıktı, diyenler var :D yahu sen çocuk musun ? o tavşan hep zaten şapkada :D ...Faiz ile dünyanın hangi ülkesi tek başına ekonomisini düze çıkartmayı başarmıştır ? hala üretim tv lerde konuşmamaları, kazanılan zamanın boşa gitmesine neden oluyor. örnek... x +y+z+ üniversiteler karar verdi. Dışarıya güden büyük proflarımız destek sözü verdi +tarım bakanlığı kordinasyonu ile yerli üretim ilk adımı yerli milli hayvan yemi yapılacak. %100 yem usd euro dan etkılenmeden oluşturulacak hedef bu... elde edilen hammadde ile, özel sektor yem firmalarına satış garantısı adıl paylaştırılacak.. üretim ve dagıtım hatlarına özel firmalar katılabilir katılmayan yerlerde belediyeler bu işe öncü olacak muhtarlarla hamle gerçekleşecek NE MODEL BU ? TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURULUŞ KALKINMA DÖNEMİ ÜRETİM MODELİ. DEVLETÇİLİK. uzaydamısınız : ))