E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMerkel'den küstah Afrin açıklaması---

Merkel'den küstah Afrin açıklaması

Merkel'den küstah Afrin açıklaması
21 Mart 2018 - 16:39 borsagundem.com

Alman hükümeti, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü YPG'ye karşı Afrin'de yürüttüğü operasyonla ilgili açıklama yaptı

Hükümet sözcüsü Ulrike Demmer bugün bir basın toplantısında yaptığı açıklamada, sivil toplumun güvenliği ve kentten kaçan çok sayıda mülteci hakkında endişeleri ileri sürerek, "Türk ordusunun Afrin kentinin büyük bölümünü kontrol altına alması haberlerini giderek artan endişeyle izliyoruz" dedi.

Dışişleri bakanlığı sözcüsü Rainer Breul, Türkiye'nin sınırları ile ilgili olarak "haklı güvenlik çıkarları olduğunu" ancak Ankara'nın eylemlerinin "orantılı sınırlar içinde kalması gerektiğini" belirtti.

Breul, "Özellikle son gelişmeler ışığında, Türkiye'nin eylemlerinin gerekliliği ve orantılı olup olmadığı konusunda önemli şüphelerimiz var" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİLAL21 Mart 2018 18:45

    kürdüstana kuramadık diye kuduruyor bu çakallar

  • Şimşek21 Mart 2018 18:36

    Türk Silahlı Kuvvetlerinin ahlakından hadsiz Alman süphe ediyormuş. Almanya favori ülke değildir. Batı ülkelerinin hala endişe ettiği ve dizginlenmesi gereken bir ülkedir Almanya. Amerika Rusya ile paylaşır, Almanya ile değil. Siyasi olarak kilitlenmiş ülke ile ilişkiler ne kadar gelişebilirki? Türkiye için öncelik Almanya değil, Rusya ve İngiltere olmalıdır.

  • erol g.21 Mart 2018 18:23

    Batılılar araplarla birleşerek ülkemize karşı kıyamet savaşı dedikleri savaşı başlatma fırsatının çıkmasını bekliyorlar

  • wers21 Mart 2018 16:50

    bu kadın neyin dünyasını yaşıyor bunlardaki pkk aşkı nedir çözemedim fakat başaramayacaklar