E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMerkel üçüncü kez virüs testi yaptıracak---

Merkel üçüncü kez virüs testi yaptıracak

Merkel üçüncü kez virüs testi yaptıracak
26 Mart 2020 - 12:04 borsagundem.com

Almanya Şansölyesi Merkel'in ikinci korona virüsü testi de negatif çıktı. Merkel, çıkan sonuca ikna olmazken, karantinayı sürdürüyor. Almanya Başbakanı'nın 3'üncü kez korona virüs testi yaptıracağı belirtiliyor.

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in korona virüs test sonuçları belli oldu. İlk testi negatif çıkan Merkel'in ikinci testi de negatif çıktı. Alman Şansölye ikna olmazken üçüncü testi yaptırma kararı aldı. Merkel 1 haftadır evden çalışıyor ve karantina uyguluyor.

MERKEL RİSK GRUBUNDA

Korona virüs tüm dünyayı kasıp kavururken, her yaş grubunu tehdit etse de, asıl risk grubu 65 yaş ve üzeri olarak biliniyor. Ayrıca kronik rahatsızlığı bulunanlar da hastalıktan en çok etkilenenler arasında. Alman Şansölye Merkel 65 yaşında. Merkel, salgının risk grubunda bulunuyor. Merkel'in daha önce kronik hastalıklarına dair haberler dünya basınında yer almıştı.

ALMANYA'DA KORONA VİRÜS BİLANÇOSU

Almanya korona virüs ile mücadelesini sürdürüyor. Ülkede vaka sayısı giderek artsa da ölüm sayısı sınırlandırılmış durumda. 37 bin vaka olan Almanya'da 206 kişi hayatını kaybetti. Ölüm oranı 0,29'la sınırlı kaldı ve dünyadaki en düşük oran oldu.

Merkel kendisini karantinaya aldı

Angela Merkel'in test sonucu belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum27 Mart 2020 02:05

    Merkelle tavsiye rta laboratuvar ın örettigi testle test yaptır %99.5 lik bir yüzdeyle dogruluk oranı var benden söylemesi