E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMerih Demiral 15 milyon euroya Juventus’ta ---

Merih Demiral 15 milyon euroya Juventus’ta

Merih Demiral 15 milyon euroya Juventus’ta
05 Haziran 2019 - 16:14 borsagundem.com

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Juventus'un Sassuolo'da forma giyen milli yıldız Merih Demiral'i 15 mlyon euro karşılığında kadrosuna kattığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sassuolo’ya transfer olan Merih Demiral, gösterdiği performans sonrası İtalya Seria A’nın son şampiyonu Juventus’a transfer oldu.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio,kişisel twitter hesabında Merih Demiral’ın Juventus’a transferinin sonuçlandığını ve Merih’in Juventus ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi. Juventus, Merih’in transferi için Sassuolo’ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıkladı.

Merih Demiral için Atletico Madrid’in 25 milyon euroluk rakama kadar çıktığı ancak 21 yaşındaki savunmacının Sassuolo’ya transfer olurken Juventus ile sezon sonu için anlaşma yaptığı da iddia edildi. Serie A’nın son şampiyonu Juventus’un da Merih’i as takım için düşündüğü ve kadronun ana parçalarından biri yapmak istediği ifade edildi.

FENERBAHÇE ASGARİ ÜCRET VERDİ O AVRUPA’YI SEÇTİ

Juventus’a transfer olan milli yıldız Merih Demiral Fenerbahçe’de oynadığı dönemle ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Demiral’ın Yakup Çınar’a yaptığı açıklamalarda , Avrupa hayali ile ilgili ‘Fenerbahçe, 2015 yılında Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Antalyaspor maçı öncesi bizi profesyonel yapmak istedi. Samet Karakoç, Ahmethan Köse, Yiğithan Güveli ve sağ bek Abdurrahman Canlı ile birlikte bize asgari ücretten profesyonel sözleşme teklif edilmişti. Asgari ücret o zaman Bin TL'ydi. Arkadaşlarım kabul etti ama ben etmedim. O dönem isteksiz davrandım çünkü Avrupa hayalim vardı.’ demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah06 Haziran 2019 01:46

    Hayırlısı olsun juve transferi 21 yaşında boy 1,92 sağ ayak çift ayak olsa daha farklı olurdu fakat genelde stoper tek sağ ayak nadiren sol ayak ve çift hem sağ hem sol kullanan vardır.Cengiz ünder sadece 8 ay büyük merih demiral dan roma mı yoksa juve mi?ayrıca belki fransaya yeniliriz son derecede normal son dünya kupası şampiyonu fakat Türk milli takımı futbol oynayamaya çalışacak ve bence iyide oynayacaktır.

  • Trakyalı 05 Haziran 2019 22:27

    FB bu, işi bitmiş oyunculara milyon dolar verir. Kendi değerlerine ise hiç dolar.