E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivMercedes'ten durdurma, Tofaş'tan mesafe kararı ---

Mercedes'ten durdurma, Tofaş'tan mesafe kararı

Mercedes'ten durdurma, Tofaş'tan mesafe kararı
20 Mart 2020 - 13:17 borsagundem.com

Ford Otosan, Toyota ve Honda’nın ardından Mercedes de Hoşdere ile Aksaray fabrikalarında üretimi askıya alacak. Tofaş ise Bursa’daki fabrikasında '1.5 metre sosyal mesafe' kuralı uygulayacak

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet20 Mart 2020 16:06

    Avrupalı ve Türk vatandaşı ikinci el korona virüs şüpheli araç mi alır yoksa sıfır araç mi..? Sıfır araç üretilmesin diyen adam.. fırsatci misin sen? Senin kullanılmış ki de virüslü aracını almak zorundayım ben.. Tofaş i tebrik ediyorum. Işte gerçek üretici. Iste gelip fabrikanda çalışırım. . Helal olsun sana..

  • Mehmet20 Mart 2020 15:31

    Insanlar araba mi alacak diyen adam.. İkinci el bile zor buluyor millet.. bulsan da fahiş fiyatlarda alırsın. Hem de çürük carik eski modelleri.. insanlar kullanamayacak da olsa alıyor. . Tuvalet kağıdı gibin. Millet tonlarca kağıdı evlere yiyip duruyor. .

  • Mehmet20 Mart 2020 13:40

    Üretim asla durdurulmamali ... Avrupa da yollarda sıfır araç olarak Türk araçlar görülmeli. Bu özveri ve karşılıklı anlaşmayla sağlanabilir. Is çiler 3 kat maaş verilir. . Gerekli saglik onlemleriyle Sorun hallolur. Burda üretim değil verilecek mesaj önemlidir. .

  • AhmetK20 Mart 2020 14:19

    Guzel kardrsım, dunyada insanlar sokaklara cıkmıyor. Araba mı alacaklar. Üretılen araclar nerede stoklanacak? Bilmediğimiz her konuda yorum yapmasakmı acaba..

  • Vs20 Mart 2020 14:12

    3 kat