E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMensah'ın sözleşmesinde şoke eden madde---

Mensah'ın sözleşmesinde şoke eden madde

Mensah'ın sözleşmesinde şoke eden madde
03 Ağustos 2020 - 08:19 borsagundem.com

Kayserispor'da sergilediği performansla Galatasaray ve Beşiktaş’ın transfer listesine giren Bernard Mensah’ın sözleşmesinde yer alan bir madde Ganalı futbolcunun transferini neredeyse ‘imkansız’ hale getirdi.

Atletico Madrid geçen yıl 3.8 milyon euro Kayserispor’a sattığı Mensah’ın sözleşmesine, “Bir sonraki satışından yüzde 40 pay ödenir” maddesi koydurdu. Bu da futbolcunun sadece bonservis maliyetini 5 milyon 320 bin euro çıkardı.

Kayserispor'da sergilediği performansla Galatasaray ve Beşiktaş’ın transfer listesine giren Bernard Mensah’ın sözleşmesinde yer alan bir madde Ganalı futbolcunun transferini neredeyse ‘imkansız’ hale getirdi. Ganalı futbolcuyu 2015 yılında 6 milyon Euro’ya Vitoria Guimaraes’ten alan ve geçen yıl 3.8 milyon euroya Kayserispor’a satan Atletico Madrid, sözleşmeye ayrıca ‘bir sonraki transferinde satış bedelinin yüzde 40’ı oranında pay ödenir’ maddesi koydurdu. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)