E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiMemurlara bayram müjdesi!---

Memurlara bayram müjdesi!

Memurlara bayram müjdesi!
29 Temmuz 2013 - 13:22 borsagundem.com

Memur maaşlarına bayram müjdesi! Maaşlar bayramdan önce yatacak. İşte tarihi...

Kamuda aylıklarını personel kanunlarına göre almakta olanlara, 15/8/2013 tarihinde ödenmesi gereken tüm hakedişler, 6/8/2013 tarihinde avans olarak ödenecek.
Maliye Bakanlığı Mehmet Şimşek imzalı konu ile ilgili genelge yayımlandı.
Buna göre, Kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli personel, işçi ve diğer personel hakkında da aynı şekilde işlem yapılacak.
Avansın hesabında ele geçen net tutarlar esas alınacak. Aylıkları banka hesaplarına aktarılan personelin avans tutarlarının ilgili bankalarca zamanında ödenmesi sağlanacak.
Verilen avanslar Personel Avansları Hesabına borç kaydedilerek muhasebeleştirilecektir. Ödenen avans tutarları ilgililerin ait olduğu aylık veya ücretlerine mahsup edilecek ve gerekli kanuni kesintiler bu aylık veya ücretlerinden yapılacak.
İl dahilindeki mahalli idare birimleri dahil tüm ilgili birimlere gerekli duyurunun yapılması ve herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi hususunda ilgili birimlerce bütün tedbirlerin alınması gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞAH İSMAİL HATAYİ29 Temmuz 2013 18:22

    “MÜJDE “ LAFINI DUYANDA SANIR MEMURUN MAAŞI KATLANDI.YOK ANAM BABAM YOK MEMURUN HALİ “MÜJDE “ ÇORAPLARI GİBİ MEMUR GIDASIZLIKTAN İÇİ GÖRÜNÜR OLDU. ŞAH İSMAİL HATAYİ

  • iihsan29 Temmuz 2013 17:14

    iyi hoş tamam erken alcaz da. . sanki bayram harçlığı olarak mı alcaz ?? avans olarak olcaz . hazırlayın kendinizi fazla harcamayın bi sonraki maaş 40 gün sonra .

  • mehmet29 Temmuz 2013 13:43

    bu hayat pazarında alan degil veren kazançlıdır allah devletimize zaval vermesin