E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMemleket Partisi'nde kazan kaynıyor---

Memleket Partisi'nde kazan kaynıyor

Memleket Partisi'nde kazan kaynıyor
11 Şubat 2022 - 21:07 borsagundem.com

Memleket Partisi'nden kesin ihraçları istenen iki disiplin kurulu üyesi Twitter'dan ağır eleştirilerde bulundu

Memleket Partisi Genel Disiplin Kurulu üyeleri Mustafa Kemal Çiçek ve Tolgahan Erdoğan'ın, partiden kesin ihraçları istendi. Karara isyan eden Çiçek, bir görsel paylaşarak, "İhraç istemi nedenim, istifa ettiğim ana muhalefeti ve unsurlarını eleştirmemdir." Muharrem İnce'ye yüklendi. Erdoğan da, "Kararı paylaşmadan önce CHP Genel Başkan Yardımcısı bana iletiyorsa bence oturun MYK'nıza bir bakın, önce içinizde ki ajanları temizleyin" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi'nden yapılan açıklamada, Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) olağanüstü toplandığı belirtildi.

Toplantıda, Genel Disiplin Kurulu üyeleri Çiçek ve Erdoğan'ın partiden tedbirli olarak kesin ihraçlarının Parti Meclisi (PM) tarafından görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği bildirildi.

Memleket Partisi'nden yapılan açıklama şu şekilde;

"Memleket Partisi Merkez Yönetim Kurulumuz; 11.02.2022 tarihinde olağanüstü toplanarak, Genel Disiplin Kurulu Üyelerimiz Sayın Mustafa Kemal Çiçek ve Sayın Tolga Erdoğan'ın kesin ihraç talebiyle ve tedbirli olarak Genel Disiplin Kurulu'na sevk edilmek üzere Parti Meclisi'nde görüşülmesine oy birliğiyle karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Memleket Partisinde Disiplin Kurulu üyesi iki isme kesin ihraç istemi

İhraç isteminin ardından Mustafa Kemal Çiçek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Biraz evvel kurucusu olduğum Memleket Partisi'nden olağanüstü MYK kararı ile ihracımın talep edildiğini sosyal medya marifeti ile öğrendim. İhraç istemi nedenim, istifa ettiğim ana muhalefeti ve unsurlarını eleştirmemdir. Kamuoyuna teferruatlı açıklama bilahare tarafımdan yapılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Memleket Partisinde Disiplin Kurulu üyesi iki isme kesin ihraç istemi

Tolgahan Erdoğan ise bu karara isyan ederek, "Allah'a çok şükür ailede herkesin sağlığı yerinde. Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz görmüş olduğum lüzumları tüm kamuoyu ile paylaşacağım. Yok öyle yağma 17.000 üyeye bunlar disiplinsiz demek, biz bunu şeref madalyası olarak taşırız amabiz konuşmaya başlayınca siz altından kalkabilir misiniz? Hodri meydan. 8 aydır Genel Disiplin Kurulu'naKadın tacizcilerini, hırsızı, arsızı, namussuzu, iftiracıları, ana-avrat küfredenleri yollamayıp sumen altı edeceksin şimdi GDK'yı işleteceksin. Neşter vurmaya bizden başlanacaksa eyvallah lakinüzerinize bu saatten sonra çok kan sıçrar. Alınan bu kararı daha sosyal medya hesaplarınızda paylaşmadan, ilk olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı bana iletiyorsa bence oturun MYK'nıza bir bakın, önce içinizde ki ajanları temizleyin. Sayın İnce." dedi.

Memleket Partisinde Disiplin Kurulu üyesi iki isme kesin ihraç istemi

Memleket Partisinde Disiplin Kurulu üyesi iki isme kesin ihraç istemi

Memleket Partisinde Disiplin Kurulu üyesi iki isme kesin ihraç istemi

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi de daha önce açıklama yaparak partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurmuştu.

İnce iddalı: Memleket Hareketi partileşirse 50+1 alır

 

YSK'dan İnce ve Sarıgül'e kötü haber

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU11 Şubat 2022 21:45

    bunlar yenilgiye de doymuyorlar.bunlar ölüncemi siyaseti bırakacaklar arkadaş.sizleri ceplerinden çıkaracak ve sizlerden kat ve kat donamlı gençler daha siyaset yapmadan hepside ölüp gidecekler.