E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMelo'dan taraftarı kızdıracak sözler---

Melo'dan taraftarı kızdıracak sözler

Melo'dan taraftarı kızdıracak sözler
10 Kasım 2014 - 01:35 borsagundem.com

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı, Dortmund hezimetinden taraftarları sorumlu tutarak "İşleri berbat ettiler" dedi

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Borussia Dortmund'a 4-1 kaybettikleri maç sırasında oyunun durmasına neden olan sarı kırmızılı taraftarların işleri berbat ettiğini söyledi.

Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Melo, Borussia Dortmund mücadelesinde sahaya madde atarak maçın duraklamasına sebep olan Galatasaraylı taraftarların takıma zarar verdiğini savunarak "İç sahada gerçekten fark yaratan bir taraftarımız var ancak deplasmanda oynadığımız Avrupa maçlarında yaptıkları nedeniyle muhtemelen UEFA tarafından cezalandırılacağız. Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi verdiğimiz şu zamanda Arsenal maçını seyircisiz oynayabiliriz. Meşaleler yakıp, sahaya birçok madde attılar, hemen onları durdurmak için yanlarına doğru gittim ama artık iş işten geçmiş ve işleri çoktan berbat etmişlerdi" ifadesini kullandı.

Melo, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine sosyal medyadaki paylaşımı nedeniyle aldığı iki maçlık cezanın ardından sarı kırmızılı taraftarlardan büyük destek gördüğünü kaydetti.

Verilen cezaya anlam veremediğini aktaran Melo, şunları belirtti:

"Sanırım böyle bir ceza spor tarihinde ilk kez meydana geldi. Bu kararın ardından taraftarlar binlerce destek mesajı iletti. Evimin önüne kadar gelip beni desteklediler. İki gün boyunca iki binden fazla taraftar yanıma geldi. Sokağa inip onları karşıladım ve teşekkür ettim. Galatasaray bu süreçte iki maçta da puan kaybetti ve bu benim için üzüntü vericiydi."

"Taraftarlar general lakabını taktı"-

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe karşısında oynadıkları bir derbi maç sırasında sarı kırmızılı taraftarların kendisine general lakabını taktığını hatırlattı. Taraftarların kendisi için genellikle "pitbull" lakabını kullandığını da ifade eden Melo, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe ile oynadığımız bir derbide rakip takımın kaptanını oyundan attırmıştım. O maçta taraftarlar benim için "General Melo'nun askerleriyiz" yazılı bir pankart açtı. Sonrasında bir kupa maçında attığım golden sonra taraftarlara giderek asker selamı verdim ve bunun ardından general olarak da anılmaya başladım."

Karşılaşmalar esnasında yaptığı sert müdahaleleriyle akıllarda yer ettiği hatırlatılması üzerine Melo, "Kariyerim boyunca hiçbir oyuncuya zarar vermediğimi görebilirsiniz. Birçok maçta benim müdahalelerimin daha kötülerini görmek mümkün. Her zaman bu yakıştırmadan sıyrılmaya çalıştım ama bir defa adım çıktığı için bundan kurtulmam pek mümkün değil" değerlendirmesinde bulundu.

"Bir gün Brezilya'ya döneceğim"

Kariyer planlamasıyla ilgili görüşlerini de aktaran Melo, bir gün mutlaka Brezilya'ya döneceğini ifade etti. Son senesine kadar rekabetçi futbolun içinde kalmayı hedeflediğini kaydeden Brezilyalı futbolcu, açıklamasında "Brezilya'da her zaman futbol oynamak isterim. Ancak Galatasaray ile 1,5 yıl daha kontratım var ve gelecek neler gösterir bilinmez. Herkes kariyerimin sonlarında futbolu bırakmak için ülkeme döneceğimi sanıyor ama ben Brezilya'ya en üst düzeyde futbol oynamak ve şampiyonluklar yaşamak için gideceğim" ifadesine yer verdi.

Melo, ülkesine döndüğünde bir Flamengo taraftarı olarak bu takımda forma giyebileceğini, sempatisi olduğu Internacional ve Sao Paulo'da da mücadele edebileceğini anlattı. Tecrübeli oyuncu buna karşın Flamengo ile aralarında büyük bir rekabet olan Vasco da Gama'da asla oynamak istemediğini kaydetti. Brezilyalı futbolcu milli takım formasını tekrar giymek istediğini sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)