E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMelih Şendil'den tepki çeken cinsiyetçi yorum---

Melih Şendil'den tepki çeken cinsiyetçi yorum

Melih Şendil'den tepki çeken cinsiyetçi yorum
08 Ağustos 2020 - 13:59 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Real Madrid ve Manchester City arasındaki maçın ardından spor spikeri Melih Şendil'in "Kadınlar futbolda olmamalı. Başkan olsam asla pembe forma yaptırmam" yorumları tepki çekti.

Melih Şendil, Real Madrid ile Manchester City'nin oynadığı karşılaşmada, Real Madrid'in pembe formasını eleştiride bulunarak, "Kadınlar futbolda olmamalı. Başkan olsam asla pembe forma yaptırmam" ifadelerini kullandı.

Şendil, futbolun yanı sıra basketbolun da erkek oyunu olduğunu savunarak, "Futbol o kadar ataerkil bir oyun ki mesela kadınlara voleybol oynamak çok yakışıyor ama benim şahsi düşüncem kadınlar futbolda olmamalı. Basketbol da bence erkek oyunu" diye konuştu.

Twitter'da çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Melih Şendil'in kullandığı ifadeleri eleştirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Savaş Aşık14 Ağustos 2020 01:12

    Adam düşünce özgürlüğünü kullanmış. Gelmiş aptal insanlar da "Cinsiyetçi" diye adamı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Evet. Ben de Başkan olsam Pembe rengi değil forma rengi olarak yaptırmayı, kulübün içine sokmam. Kadın Basketbolu izlerken gözlerim kanıyor. Aynı şey Erkek Voleybolu için de geçerli. Bu ülkede insanlar düşüncelerini de söyleyemeyecek yani. İyice haysiyetsizleştiniz.

  • manevra 08 Ağustos 2020 21:07

    futbol denen illet tümdenn yasaklanmalı

  • Mehmet08 Ağustos 2020 14:49

    Yobaz kafalar baş olmuş

  • Bika08 Ağustos 2020 14:35

    Atletizmin dallarında da böyle bir ayrıma gidilirse işin içinden çıkılmaz. Kadınlar gülle, çekiç,disk ve cirit atıyor.Kadınları belki voleybol ve cimnastik yaparken görmek istiyor. Magazinci olarak belki de kadınları sadece manken olarak podyumda  görmek istiyor olabilir. Tarlada çalışmayı da kadınlara yakıştıramıyor olabilir mi!

  • Türkoğlutürk 08 Ağustos 2020 14:14

    Terbiyesiz