E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeis Adası'nı silahlandırmak korsanlıktır---

Meis Adası'nı silahlandırmak korsanlıktır

Meis Adası'nı silahlandırmak korsanlıktır
31 Ağustos 2020 - 11:12 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Yunanistan'ın Meis Adası'nı silahlandırma girişimi yeni bir korsanlık örneğidir" ifadesini kullandı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Yunanistan'ın, Meis Adası'na askeri sevkiyat yapmasına tepki gösterdi.

"Yunanistan'ın Meis Adası'nı silahlandırma girişimi yeni bir korsanlık örneğidir" değerlendirmesinde bulunan Çelik, şunları kaydetti:

'Yunanistan her adımına verecek güçlü bir cevabımız olduğunu öğrenecektir'
"Türkiye'nin kıyılarına silah doğrultmak akılsızlıktır. Yunanistan hukuka aykırı bu adımları atarak Ege'de ve Akdeniz'de korsan politikaların temsilcisi olmuştur. Hukuk temelinde diplomasi yoluyla sorunları çözmek yerine, korsan anlaşmalarla diplomasiye sabotaj düzenleyen Yunanistan'dır. Yunanistan'ın bu adımlarının neticesi ağır başarısızlık olacaktır. Yunanistan hukuk yoluyla sorunları çözmek istiyorsa Türkiye en güvenilir muhataptır. Türkiye ile konuşmak yerine Fransa ile tatbikat yapmayı tercih ediyorsa bunun ne kadar yanlış olduğunu görecektir. Yunanistan her adımına verecek güçlü bir cevabımız olduğunu öğrenecektir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atla gel Şaban31 Ağustos 2020 17:49

    Eeee yani? Onlarca kayalığı adacığı adayı silahlandırdılar ne diyeceğiz kabul edilemez mi? Yoksa çıkartmamı yapacağız? Laf la gemi gitmez aksiyon lazım artık bir zahmet.

  • Murtaza3831 Ağustos 2020 15:11

    Bunun sonu şavaş ya bu gün yada yakın gelecekte Türkiyenin şavaştan kaçmaması lazım

  • Kamil31 Ağustos 2020 13:38

    Tek çare Meis Adasını satın almak. Kıbrısa ve Rodosa ,hele Yunanistana çok uzak. Sahildar Devlet olarak bizim olmalı. Yolu bulunmalı. Kaşdan bir açılıyorum , YUnan Hücumbotu , karasularımı ihlal ettin diye ensemde. İki Km açılamıyorum kendi denizimde. Böyle olmaz..

  • Erol g.31 Ağustos 2020 12:44

    ACİLEN 100/500 ADET ARASI TAARRUZ/BOMBARDIMAN SAVAŞ UÇAĞI SATIN ALALIM ÇATIŞMALAR BASLADIKTAN SONRA ALMAK ISTERSEK SATICI ÜLKELER BİRKAÇ KAT FİYAT ARTTIRIRLAR

  • Bika31 Ağustos 2020 15:22

    Parasıyla bile satmazlar F-35 gibi.

  • ŞahinK.31 Ağustos 2020 13:14

    Yardımcı olayım Erol kardeş ;)

  • AkTorol Ahmet Ötzbir31 Ağustos 2020 12:20

    "Aynen, muhalefet yapılan bu yunan askerlerinin adaya çıkmasına neden sessiz kalıyor ? muhalefet ve kılıçdaroğlu  neden yapılanlara cevap vermiyor ? humalefetin haberi var mı bu çıkartmadna ? .kılıçdaroğlu nedne çıakrtma olacağı gün şehri terk etti? kılıçdaroğlu ile hangi bilinmeyen kişi görültü ve ardından bu yunan çıkartması oldu. yunanlılıarn yaptığı bu askeri harekete, nedne hukumet cevap vermek zotun daklıyor, kılıçdaroğlunun yapması gerekenleri hep akp mi yapacak ? chp sessizliğini bozmaması çok manidar. Yoksa ada belediyesi chp ye mi verilecek?  her şeye hukumet mi cevap vermek zorunda bu türkiyede ? : ))) " bu adamdan bu soruları bekliyorum. çok yakışıyor böyle konuşmasıkendine, kişiliğine lop diye oturuyor. Her açıklaması böyle langır lungur geliyor bana. İstanbul seçimlerinde dedikerli ve sonrasında %100 ünün yanlış olmasıda akıllara kazındı.: ))

  • Kolpa Altmışdokuz x)))31 Ağustos 2020 13:16

    Yav alayınız kolpacısınız heee x))))) Yazmaya üşenmemiş hele, zeka küpü maşşallah x))

  • Damat bahadır 31 Ağustos 2020 12:12

    Tansu çiller ahhh. Özlettin be.... Bir gecede bu iş bitmişti... Google yazıverin bilmeyenler... Bodrum gümüşlük kardak diye....!!!!

  • ekonomist/stratejist 31 Ağustos 2020 12:01

    Sizin eliniz armut mu topluyor gerekeni yapın. tükürüğümüzle boğabileceğimiz yunanistan şımarık bebeler gibi hareket etmesini daha ne kadar müsamaha gösterilecek. Tansu Çiller gibi demir yumruğunuzu vurun. Lozan Anlaşması ile Paris Anlaşmasını hiçe sayacak kadar cüretkar davranıyorsa gerekeni yapın artık.

  • mantık31 Ağustos 2020 19:33

    akıl  vermek ne kolay!  

  • Erol g.31 Ağustos 2020 11:51

    ANTALYA MUĞLA TURİZMİNDEN GELECEK DÖVİZ GELİRİMİZ ŞU ANDA HER ŞEYDEN ÖNEMLİ OLMALIDIR TURİSTLERİ KORKUTUP KAÇIRMAYALIM BİRKAÇ MİLYAR DOLAR DÖVİZ GELİRİNDEN DE OLMAYALIM BİR TABUR'ALAY ASKER GÖNDERSELER BİR IŞE YARAMAZ

  • Oktay ak31 Ağustos 2020 11:46

    Maceracı olmadan gerekli ders mutlaka verilmelidir.Yarina bırakın, yanına bırakmayın.