E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMehmetçik "Dünya Kupası Kalkanı Harekatı" için Katar’a gitti---

Mehmetçik "Dünya Kupası Kalkanı Harekatı" için Katar’a gitti

Mehmetçik Dünya Kupası Kalkanı Harekatı için Katar’a gitti
20 Ekim 2022 - 02:34 borsagundem.com

TSK unsurları, 2022 FIFA Dünya Kupası Kalkanı Harekatı olarak adlandırılan güvenlik önlemlerine katkı sağlamak için Katar’a gitti.


Türkiye'nin Doha Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu'nun 2022 FIFA Dünya Kupası Kalkanı Harekatı'na katkı sağlamak için Katar’a giden Türk askerlerini havaalanında karşıladığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, "Kardeş Katar’a güvenlik desteğimiz devam ediyor." ifadelerine yer verildi.

Türkiye ile Katar arasındaki güvenlik iş birliği kapsamında, 2022 FIFA Dünya Kupası organizasyonunda Katar Polis Gücü'nde görev alacak Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personeli 27 Eylül'de başkent Doha'ya ulaşmıştı.

Dunya Kupası için Katar'a uğurlandı

 

Türkiye ile Katar arasında ikili anlaşmaların imzaları atıldı

 

Katar, gaz siparişlerini bu kış Avrupa'ya yönlendirmeyecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)20 Ekim 2022 07:28

    Ya ne kadar saçma :D Benim askerim, polisim, memurum.. vb. vb. bu işlerde neden asayiş için paralı askerlerin yapabileceği bir organizasyonda güvenlik görevi üstleniyor ? Ben anlamıyorum. Banane, bizene diyemiyoruz ? Ne alaka yani. ? Hadi oarada kendi içsel sorunları ayaklanmaları vb oldu diyelim. Öyle bir rotam oluştu diyelim. olmaz ama... o riskli durumda biz neden müdehale etme gereği duyup olayalrda bulalım kendimizi ? Askerimizin başına bişe gelse Devlet olarak o riskli unsurda yanlış adımın takipçisi ve destekçisi duruma düşeyim ? Bana mantıklı gelmiyor pek. olayı savunanda olacaktır, malum gittikleri için. en kötüsü aklıma gelince devlet olarak olmayacak işlerde buluruz kendimizi. Millet zaten askerine sahip çıkar... ama askere o görevi verendedir deriz kabahat... Allah korusun hepsini.

  • DIMBIL20 Ekim 2022 11:31

    Yan gelip yat ağzını aç ağzına kuş konsun hemi.yav cahil vayyyyyy

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI20 Ekim 2022 11:30

    Bu çağda senin gibi zihniyetlerin bulunmasından utanmaktayım.

  • DIMBIL20 Ekim 2022 11:27

    Senin kafan bunları almaz.işte ülkemiz senin gibi çürümüş zihinler yüzünden kalkınamamıştır.bugün muhalefet partileri ne gereği var veya biz bunları üretecekmiyiz diye ne vizyonu ne de projelerinin olmaması veya kontorllerini  batılı ülkelere vermelerinden kaynaklanmaktadır.biz otomobil uçak siha tiha uçak hiç bir şey üretemeyiz demişler idi bakın yakında yapılacaktır.sana soruyorum.10 000 km den gelen abd nin veya 5000 km gelen av ülkelerinin bizim yanımızda ne işleri var.menfaat olduğu her yere gideceksin.GİTMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR.