E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMehmet Yılmaz Hürriyet'ten ayrıldı---

Mehmet Yılmaz Hürriyet'ten ayrıldı

Mehmet Yılmaz Hürriyet'ten ayrıldı
15 Eylül 2018 - 10:47 borsagundem.com

Hürriyet'i Demirören Grubu'nun satın alması sonrası işten çıkarılanlar arasında gazeteci Mehmet Yılmaz da yerini aldı

Türkiye medyasında en fazla sayıda dergi ve gazeteyi yayına geçiren isim olan Mehmet Y. Yılmaz, yaklaşık 13 yıldır yazdığı Hürriyet’ten ayrıldı.

Doğan Medya Grubu’nun mart ayında Demirören Holding’e satılmasının ardından grupta işten çıkarma ve ayrılıklar sürüyor. Son olarak dün Taha Akyol’un yazılarına son verilmesinin ardından halen grup bünyesinde bulunan Türkiye’nin en yüksek tirajlı gazetelerinden Posta ile Fanatik’in yanı sıra kapatılan Radikal’in de kurucusu olan Mehmet Y. Yılmaz da Hürriyet’ten ayrılıyor. Mehmet Y. Yılmaz’ın iktidarı eleştiren yazıları, Hürriyet Doğan Medya Grubu bünyesindeyken de kısıtlanmıştı. Yazı sayısı düşürülen Yılmaz’a siyaset yazmaması telkin edilmişti. Ayrılık süreci T24’teki habere göre, Fikret Bila’nın istifasının ardından Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği’ne atanan Vahap Munyar’ın tasarrufu dışında gelişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaçan Grup15 Eylül 2018 19:56

    Çok düzgün bir adamdı, bu devirde kabul görmemesi çok normal.

  • Pardus15 Eylül 2018 13:51

    Kötü gazeteciydi. AKP'yi haksız şekilde eleştirerek daha fazla oy kazanmasına neden oldu. Başörtüsü yasağını savunarak AKP'nin güçlenmesine CHP'nin sonsuza kadar iktidara gelmemesine yardımcı oldu.

  • Mehmet yılmaz15 Eylül 2018 11:38

    Çok geç kalmış çok önceden ayrılması gerekiyor du ..der scpegel uzantıları ..sözcü Aydın gecınen ,yazar lar kisvesi