E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMehmet Kutman'dan Karayipler'e yeni adım---

Mehmet Kutman'dan Karayipler'e yeni adım

Mehmet Kutman'dan Karayipler'e yeni adım
04 Nisan 2016 - 12:15 borsagundem.com

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, hem Küba'da hem de Karayipler'de temaslarda bulundu

Dünya çapında lider liman işletmecilerinden biri olan Global Yatırım Holding, Güney Amerika seferine çıktı. 12 ülkede 25 ticari ve kruvaziyer limanda faaliyet gösteren holding Küba ve Karayipler'de yeni liman arayışında. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ABD gezisine katılan ve bugünlerde Küba'ya geçen Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, hem Küba'da hem de Karayipler'de temaslarda bulunuyor. Bölgedeki yetkililerle bir dizi toplantı gerçekleştiren Mehmet Kutman'ın en önemli rakibi ise Fransız şirketler. Karadağ, Malta ve İspanya'da liman işleten Global Yatırım Holding'in Küba ve Karayipler'i seçmesinin en önemli nedeni, son dönemde ABD ile buzlan eriten Küba'nın 50 yılı aşkın zamandır süren ambargoların kalkmasıyla bölgedeki en önemli ticari merkezlerden biri haline gelecek olması. (Ekonomist Dergisi)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gunmel05 Nisan 2016 13:19

    Limanları halka arz edeceğim diye hisse fiyatını 3 lere çıkart sonra şirket menfaatlerini yani kendi menfaatlerini düşünerek yatırımcıya satış imkanı vermeden 1,80'lere düşür.Bu hak mıdır?

  • gereksiz04 Nisan 2016 13:17

    Globalden hiç birşey olmaz. Temettü yok prim yok hiçbirşey yok.

  • eren04 Nisan 2016 12:30

    mehmet kutman önce gyo su pegyo yu kurtarsın yatırımcılarını iflas ettirip liman hayalı ile uğraşıyor hani halka açacaktı, artık kimse bu kişiye inanmıyor,