E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMega Polietilen'den deprem açıklaması---

Mega Polietilen'den deprem açıklaması

Mega Polietilen'den deprem açıklaması
07 Şubat 2023 - 18:00 borsagundem.com

Mega polietilen Köpük Sanayi deprem sonucunda fabrikada üretim faaliyetinin durmasına neden olacak hasar saptanmadığı, elektrik ve doğalgaz kesintileri nedeniyle geçici ara verildiği açıklamasında bulundu.

Mega Polietilen Köpük Sanayi'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'nu (KAP) yapılan açıklamada, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremler neticesinde Adıyaman Besni ilçesinde bulunan fabrika yerleşkemizde yapılan ilk incelemelere göre üretim faaliyetinin durmasına neden olabilecek bir hasar saptanmadığı dile getirildi.

Boomberght'te yer alan habere göre, bölgedeki doğalgaz ve elektrik hatlarının kesilmesi neticesinde üretimimize geçici olarak ara verildiğine dikkat çekilen açıklamada, "Üretim tekrar başladığında gerekli özel durum açıklaması yapılarak kamuoyu ve yatırımcılarımız bilgilendirilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, ülkede yaşanan deprem felaketinde yaraların sarılmasına destek olabilmek için Besni Kaymakamlığı ile koordineli olarak fabrika yerleşkesinin lojistik ve yardım hizmetlerinin kullanımına açılmış olduğu da belirtildi.

Borsa depremde kapatılmalı mıydı?

 

Borsa şirketlerinden bağış kampanyasına destek

 

Dokuz şirketten geri alım

 

Günün önemli şirket haberleri 07/02/2023

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 5,01
En Yüksek: 5,20
En Düşük: 4,93
Değişim 1,62 %
FK: 3,02
PD / DD: 0,99
İşlem Hacmi 65.156.136
Toplam Adet: 12.924.137
Ağırlıklı Ort.: 4,75
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)