E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMega Polieten ve Memsa'nın işlem sırası kapatıldı---

Mega Polieten ve Memsa'nın işlem sırası kapatıldı

Mega Polieten ve Memsa'nın işlem sırası kapatıldı
31 Mart 2016 - 09:24 borsagundem.com

Borsa İstanbul, seans öncesi iki şirketin işlem sırasının olağan dışı fiyat hareketi nedeniyle kapatıldığını duyurdu

Borsa İstanbul, seans öncesi iki şirket hakkında işlem sırası kapatma uygulamasını başlattı. MEGA Polietilen ve MEMSA Mensucat'ın işlem sırası olağandışı fiyat hareketleri nedeniyle işleme kapatıldı.

Borsa İstanbul tarafından işlem sırası kapatma ile ilgili KAP'a yapılan açıklama ise şu şekilde:

Pay Sıralarının İşleme Kapatılması: MEGAP.E ve MEMSA.E pay sıraları şirket paylarında meydana gelen olağandışı fiyat hareketlerine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.

Memsa'nın gönderdiği açıklamadan sonra Borsa İstanbul, MEMSA Mansucat'ın pay sırasının saat 09.45 itibariyle işleme açılacağı bildirildi.

Borsa İstanbul tarafından Memsa ile ilgili KAP'a yapılan o açıklama:

MEMSA.E sırası şirket ile ilgili Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurulmuş olması sebebiyle saat 09:45'ten itibaren Tek Fiyat Emir Toplama bölümünde yeniden işleme açılacaktır.

Konu ile ilgili KAP'a Mega Polietilen tarafından da bir açıklama gönderildi. Açıklamada olağan dışı fiyat hareketleri ile ilgili şirketin kamuya bildirilmemiş bir gelişme olmadığı belirtildi.

Mega Polietilen tarafından konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklama:

Borsa İstanbul A.Ş.'nin 30.03.2016 tarih ve BİAŞ-4-2899 sayılı yazısı ile Şirketimiz hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat hareketlerine ilişkin henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda açıklamalarımız talep edilmiştir. Şirketimiz hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'in "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri " başlıklı 8. maddesine istinaden Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.

Mega Polieten'in KAP'a yaptığı açıklamadan sonra, Borsa İstanbul'da olağan dışı fiyat hareketleri sebebiyle işlem sırası kapatılan Mega Polieten'in, işlem sırasının saat 09.55 itibariyle işleme açılacağını duyurdu.

Borsa İstanbul tarafından Mega Polieten hakkında KAP'a yapılan açıklama ise şu şekilde:

MEGAP.E sırası, şirket paylarında meydana gelen olağandışı fiyat-miktar hareketlerine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştı. Söz konusu bildirimin KAP'ta yayınlanmış olması sebebiyle MEGAP.E sırası,  saat 09:55'te yeniden işleme açılacaktır. Sırada 09:55 - 10:05 saatleri arasında açılış seansı yapılacak ve sıra, saat 10:10'dan itibaren Sürekli İşlem bölümünde yeniden açılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 0,00
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 0,00
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)