E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMedical Park halka arza hazırlanıyor---

Medical Park halka arza hazırlanıyor

Medical Park halka arza hazırlanıyor
02 Ekim 2017 - 10:58 borsagundem.com

Medical Park, hem Londra'da hem de Borsa İstanbul'da halka arz yapmaya hazırlanıyor.

Medical Park önümüzdeki dönemde halka arza hazırlanıyor. Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, "Hissedarlar, MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.'nin gelecekte olası bir halka arzını değerlendirmektedir. Olası halka arz işlemine ilişkin olarak herhangi bir bağlacıyıcı karar alınmamış olmakla birlikte, halka arzın gerçekleşmesi piyasa şartlarına da bağlıdır" denildi. 

Şirket geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Londra Borsası'nda halka arz planlandığı belirtilmişti.  Londra’da olası bir halka arz için Goldman Sachs’ı yetkilendirildi. Halka arzın büyüklüğü veya zamanlaması konusunda henüz alınmış nihai bir karar bulunmuyor. Şirket ayrıca halka arzın Türkiye ayağı için de İş Yatırım’ı yetkilendirildi. 2018’in ilk yarısında Borsa İstanbul’da da halka arz öngörülüyor.

Turkven, internet sitesinde yer alan bilgilere göre Türkiye’nin en büyük özel hastane zinciri olan Medical Park’a ilk kez 2014 yılında yatırım yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)