E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMECNUR EMİNİŞ'TE AÇIKCI YAKALADI---

MECNUR EMİNİŞ'TE AÇIKCI YAKALADI

MECNUR EMİNİŞ'TE AÇIKCI YAKALADI
31 Aralık 2008 - 00:56 borsagundem.com

Mecnur Çolak ve 'Keriz Silkeleme' operasyonuna ismi karışan bazı oyuncuların Eminiş Ambalaj'daki operasyonu borsa kulislerini şenlendirdi

Eminiş ambalaj'daki hızlı yükselişin sorru çözüldü. Borsa kulislerine sızan söylentilere göre Mecnur Çolak ve Keriz Silkeleme'deki arkadaşları tahtada açıkcı yakalamış. Bazı spekülatörlerin de açık yaptığı ön sürülen tahtada, şov yapan grubun operasyonun sonuna geldiği ve yüksek seviyeden hisseleri verdikten sonra tahtadan çekilmeyi planladıkları öne sürülüyor. Aman dikkat!!! Borsaya gönderilen açıklama ise şöyle: ***EMNIS*** Eminis Ambalaj San. ve Tic. A.S.'nin Borsa Baskanligi tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:VIII, No:39 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebligi'nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" baslikli 7. maddesine istinaden ayni Teblig'in 10 ve 12. maddelerine gore istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 26.12.2008 tarihli yazisinda kamuya aciklanmamis ozel bir durum olmadigini bildirmistir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)