E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMecnur Çolak'ın eşi hakkında suç duyurusu---

Mecnur Çolak'ın eşi hakkında suç duyurusu

Mecnur Çolak'ın eşi hakkında suç duyurusu
28 Haziran 2022 - 07:30 borsagundem.com

Numarine Denizcilik'in sahibi Ömer Malaz, borsanın önemli oyuncularından merhum Mecnur Çolak'ın eşi Hare Dinçer hakkında, suç duyurusunda bulundu. Malaz, Dinçer'in yakın çevresinde kendisini sahtecilik ve dolandırıcılıkla suçladığını iddia etti

Aralık ayında geçirdiği beyin kanamasının ardından Bulgaristan'da vefat eden eski futbolcu ve borsanın önemli oyuncularından Mecnur Çolak'ın eşi iş insanı Hare Dinçer'in başı dertte. Numarine Denizcilik’in sahibi Ömer Malaz, yakın çevresine kendisini sahtecilik ve dolandırıcılıkla suçladığı iddiasıyla Hare Dinçer hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusu dilekçesine göre, Ömer Malaz’ın sahibi olduğu lüks yat üretimi konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden Numarine Denizcilik ile Hare Dinçer arasında 15 Mart 2021 tarihinde tekne satışı için bir sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre teknenin satış bedeli için 4 milyon 300 bin Euro’ya anlaşma sağlandı. İddiaya göre, sözleşmede belirtilen ödemeler Hare Dinçer tarafından zamanında yapılmayınca Numarine Denizcilik sözleşmeyi tek taraflı feshetti. Ömer Malaz da Hare Dinçer’in üvey oğlu Adnan Çolak’ın sahibi olduğu şirket ile anlaşma yaptı.

MİRAS KAVGASI İDDİASI

Basına yansıyan haberlere göre,, “Hare Dinçer, eşi Mecnur Çolak’ın geçen yıl vefat etmesinin ardından üvey oğlu Adnan Çolak ile miras kavgasına girmiştir. Hare Dinçer de miras kavgasından kendi lehine sonuç çıkartmak için Ömer Malaz ile sahibi olduğu Numarine Denizcilik’i haksız bir biçimde sahtecilikle ve dolandırıcılıkla suçlamıştır. Hare Dinçer, Ömer Malaz hakkında iflas davası açmış, müvekkili sahtecilik ve dolandırıcılıkla itham etmiştir. Yakın çevresine müvekkilin gıyabında hakaretlerde bulunan Hare Dinçer, sosyal medya hesabından da ‘Soda limon tercihim, dolandırıcının arkadaşı ile karşılaşma şerefine’ şeklinde açıklama yaparak müvekkile açıkça hakaret etmiştir. Hare Dinçer’den şikâyetçiyiz. Müvekkilin ticari itibarı sarsılmıştır. Hare Dinçer’in müvekkile yönelik tehditlerin engellenmesi ile can ve mal güvenliğinin sağlanmasını istiyoruz” ifadeleri yer aldı. 

Mecnur’un Türkiye uzantıları birbirine girdi

 

Mecnur Çolak’ın hikayesi

 

Mecnur Çolak vefat etti

 

Mecnur Çolak beyin kanaması geçirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.