E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMecnur Çolak vefat etti---

Mecnur Çolak vefat etti

Mecnur Çolak vefat etti
11 Aralık 2021 - 20:29 borsagundem.com

Bulgaristan’da beyin kanaması geçiren ünlü spekülatör Mecnur Çolak hayatını kaybetti

BORSAGUNDEM.COM - ÖZEL

Beyin kanaması geçirdikten sonra yoğun bakıma alınan borsanın önemli oyuncularından Mecnur Çolak vefat etti. Bir süredir korona tedavisi gören ve aşı olmamakta direnen Çolak’ın beyin kanaması sonrası durumunun kritik olduğunu Türkiye Borsagundem.com’dan öğrenmişti. Türkiye’den iki önemli doktorun da müdahale için Bulgaristan’a gitmesine rağmen Çolak’ın tedaviye yanıt vermediği öğrenildi.

NEREDE DEFNEDİLECEK?

Spekülatör Mecnur Çolak'ın Bulgaristan’da mı, Türkiye'de mi defnedileceği konusu henüz netlik kazanmasa da eşi Nilgün Çolak'ın Türkiye'de defin işlemleri için girişimleri başlattığı gelen bilgiler arsında yer alıyor. Gerekli işlemlerin tamamlanması halinde Merhum Çolak'ın cenazesinin yarın ya da en geç pazartesi günü Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. 

MECNUR ÇOLAK KİMDİR?

Mecnur Çolak, 7 Ağustos 1967 tarihinde Bulgaristan’da dünyaya geldi. Sarıyer ve Fenerbahçe’da oynayan Çolak, 1993-1995 yılları arasında Sarı-Lacivertli takımın bünyesindeydi.

Fenerbahçe'deki ilk sezonunda beklenenden çok daha üstün bir perfomans sergiledi ve ligde 14 gol atarak adından söz ettirdi. İki sezon Fenerbahçe'de oynadıktan sonra 1995-96 Türkiye 1. Futbol Ligi sezonu için Denizlispor'a transfer oldu. Burada bir sezon oynadıktan sonra birer sezonda o zamanın 2. Lig'inde şimdiki adıyla 1. Lig'de birer sezon Adana Demirspor ve Beykozspor'da oynadıktan sonra 1998 senesinde aktif futbola veda etti.

Futbol hayatı sonrası borsaya giren Çolak, hakkında açılan manipülasyon davaları nedeniyle hapis cezası aldığı için Bulgaristan’a gitmişti. Bulgaristan’da Martin ismiyle tanınan Çolak’ın kimlikteki yazılı ismi Meçhur olarak geçiyor.

Mecnur Çolak beyin kanaması geçirdi

Mecnur Çolak yeşil sahalara dönüyor!

İşte Mecnur Çolak’ın önerdiği o hisse

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.