E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis'te tezkere krizi çıkacak---

Meclis'te tezkere krizi çıkacak

Meclis'te tezkere krizi çıkacak
03 Ekim 2013 - 12:39 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün TBMM' de oylanacak Suriye tezkeresine"hayır" diyeceklerini açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün mecliste yapılacak tezkere görüşmelerinde ret oyu kullanacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu:, "Biz Suriye tezkeresine 'Hayır' diyeceğiz. Bunu da herkesin bilmesini isteriz" dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Gaziantep Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Burada gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Suriye tezkeresine 'Hayır' diyeceklerini ifade ederek şöyle konuştu: "Tezkereyi doğru bulmuyorum. Biz bu ülkede barış istiyoruz. Türkiye'nin savaşın içinde olmasını, savaşın, kavganın tarafı olmasını istemiyoruz. Gidin Antep'te sokakta gezen vatandaşıma sorun; 'Sen Suriye ile savaşmak istiyor musun' diye 'Hayır' diyecek. E bizim adımız ne; Cumhuriyet Halk Partisi; ben halkın derdini dinlemek zorundayım ve taleplerini meclise yansıtmak zorundayım. Vatandaşımız 'Hayır' diyorsa, biz de 'Hayır' diyeceğiz. Şimdi Suriye bize savaş mı açacak? Hayır, öyle bir şey yok. İşi başından aşkın zaten. Biz Suriye tezkeresine 'Hayır' diuyeceğiz. Bunu da herkesin bilmesini isteriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • exper03 Ekim 2013 14:57

    Kendi içimizdeki sorunlarımızı çözmeden başka devletlere müdahil olmayalım. Savaş çığırtkanlığının anlamı yok. Bölgenin jandarması biz değiliz.

  • Yan03 Ekim 2013 14:12

    Suriye de insanlar katledilsin biz sessiz kalacağız öyle mi nasıl müslümanlıktır bu????-

  • malibu03 Ekim 2013 13:34

    Esad kardeşimle oturduk, istişare yaptık....sonra ne değişti? İstişare yaparken ki Esad mı değişti?

  • hakan03 Ekim 2013 13:02

    bu tezkere uzatılırsa savaşa girmek başbakanın iki dudağının arasında olur...........