E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis'te kapalı İdlib oturumu---

Meclis'te kapalı İdlib oturumu

Meclis'te kapalı İdlib oturumu
03 Mart 2020 - 06:37 borsagundem.com

Meclis bugün kapalı oturum ile toplanarak İdlib'deki son gelişmeleri görüşecek. Milli Savunma Bakanı Akar, milletvekillerini bilgilendirecek


İdlib’deki hain saldırı sonrası Meclis’te bugün kritik bir toplantı yapılacak. TBMM Genel Kurulu özel oturum ile İdlib ve Suriye’de yaşanan gelişmeleri görüşecek.

Kapalı oturum şeklinde yapılacak toplantıda, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar milletvekillerine bilgi verecek. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu da davet etti.

Diğer bakanlar ise milletvekili olmadıkları için Genel Kurul'a katılamayacak. Görüşmelerde konuşulanlar, 10 yıl süreyle gizli tutulacak ve açıklanmayacak. Kapalı oturumda bakanlar milletvekillerine bilgi verecek, daha sonra da siyasi parti grupları adına konuşmalar yapılacak. AKP, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti'den birer milletvekili, İdlib konusunda partilerinin görüşlerini ortaya koyacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kapalı oturum 03 Mart 2020 18:56

    Duyduklarınızın hiç birine, gördükleriniz yarısına inanın. Benim bunca yıl sonra yaşamdan öğrendiğim.

  • Türkoğlutürk 03 Mart 2020 11:44

    NATO, birleşmiş milletler bir hafta sonra TBMM, yetmedi bir Arap için ulusal yas onlarca genç için suspus olan iktidar. Hangisi daha utanç verici. 7/24 yalakalık yapanlar cevap verin

  • HAKAN03 Mart 2020 09:32

    kapalı oturumun  ESPİRİSİ ney anlamadım..güya gizli konumu görüşülecek..sonra mecliste  HDP ve ortağı CHP var..gizliikmi kalır sırmı kalır,,yarın AVRUPA basınından her şeyi duyarsınız.

  • Türkoğlutürk 03 Mart 2020 11:41

    Reise sorsana hdp niye kapatılmıyor.

  • Gerçek 03 Mart 2020 09:17

    Bu nasıl bir toplantıdır. Demek Millet'den saklayacakları ya da korktukları bir şeyler var ki kapalı oturum yapılıyor.Millet'in de tüm gerçekleri bilme hakkı var bu çağ dışı uygulamanın derhal kalkması gerekir oturum açık olmalı