E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis'te fotoğraf çekme gerginliği---

Meclis'te fotoğraf çekme gerginliği

Meclis'te fotoğraf çekme gerginliği
06 Mayıs 2014 - 02:46 borsagundem.com

Eski bakan Zafer Çağlayan'ın kürsüdeki savunma konuşması sırasında CHP'li Tufan Köse, cep telefonuyla görüntü almak isteyince gerginlik yaşandı

CHP'nin eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında verdiği meclis soruşturma önergesi görüşmelerinde, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TBMM Genel Kurulu'nda savunma yapmak üzere kürsüye çıktı. Çağlayan burada yaptığı konuşmada CHP'li milletvekillerine tepki gösterdi. 

Bu sırada CHP Çorum Millekvekili Tufan Köse, cep telefonuyla Zafer Çağlayan'ın görüntüsünü çekmeye başladı. Bu harekete Ak Parti grubu ile Çağlayan tepki gösterdi.



Çağlayan Köse'ye 'Sen şimdi de fotoğrafçılığa mı başladın?' diye sordu. Bunun ardından Meclis'te tansiyon bir anda yükseldi.

SPOR BAKANI ARAYA GİRDİ

CHP'li Köse ile Çağlayan arasındaki gerginliğin sürmesi üzerine araya Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç girdi ve ortalığı yatıştırmaya çalıştı.

Bu sırada AK Parti ve CHP'li milletvekilleri birbirlerini iteklemeye başladı. Yumruklaşmanın yaşanmadığı tartışmayı araya giren diğer milletvekilleri sonlandırdı. TBMM Başkanvekili Meral Akşener ise birleşime 15 dakika ara verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)