E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis önünde 'uzun tutukluluk' eylemi---

Meclis önünde 'uzun tutukluluk' eylemi

Meclis önünde 'uzun tutukluluk' eylemi
08 Şubat 2014 - 00:49 borsagundem.com

Bir grup İşçi Partili, Bakan Bozdağ'ın "5 yıl düzenlemesi Ergenekon'u kapsamıyor" açıklamasını protesto için Meclis'e yürüdü

İşçi Partisi üyeleri, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Ergenekon sanıklarının, tutukluluk süresinin 5 yıla indirilmesine ilişkin düzenlemeden yararlanamayacağına ilişkin açıklamasını Meclis önünde düzenledikleri eylemle protesto ettiler.

Güvenpark’ta toplanan İşçi Partililer, “Uzun tutukluluğa son yurtseverler derhal serbest bırakılsın” pankartı açarak, hükümeti ve Bozdağ’ı protesto etmek için Meclis’e yürüdü. Yürüyüş boyunca sık sık “Yurtseverler dışarı kumpasçılar içeri”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları atan İşçi Partililer, ellerinde “Uzun tutukluluğa son yurtseverlere özgürlük” dövizleri de taşıdılar.

Meclis’in Dikmen kapısında açıklama yapan İşçi Partisi Ankara İl Başkanı Osman Yılmaz, Meclisten bu düzenlemenin çıkmasına engel olunmasını istedi ve milletvekillerine, “suça ortak olmayın” çağrısında bulundu. Yılmaz, “Meclisin önünden partileri, milletvekillerini uyarıyoruz. O yasanın geçmesini engellemeyenler suça ortak olurlar. Suça ortak olmayın” dedi.   

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)