E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis Başkanlığı için isimler değişiyor---

Meclis Başkanlığı için isimler değişiyor

Meclis Başkanlığı için isimler değişiyor
07 Haziran 2020 - 10:14 borsagundem.com

TBMM Başkanlığı için 12 Temmuz'da seçim yapılacak. Mustafa Şentop'un görevine devam edeceği belirtilirken, Binali Yıldırım'ın eski görevine döneceğini iddia edenler de bulunuyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat07 Haziran 2020 22:06

    Teröristlerle birlikte olup devletimizi parçalamak isteyen vekil Türk'ün Meclisi'nde olamaz. İhanet eden bir CHP'li ve terör destekçisi PKK'nın partisinden iki kişi kodese şutlandı. Yargımıza teşekkür ederiz. Ancak yetmez İHANET EDENLER, TERÖRÜ DESTEKLEYENLER T.C. VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKARILMALILAR. Anayasa değişiklik teklifinin Meclis'imize gelmesini bekliyoruz.

  • fafa07 Haziran 2020 21:42

    Ne fark eder kim gelirse gelsin,bir hükmü yok.

  • AHMET ÖZBİR07 Haziran 2020 21:13

    ŞENTOP-BİNALİ REİS'im ne dedi; "MİLLETE EFENDİ OLMAYA DEĞİL, HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK." Öyleyse KATAKULLÜCÜLERE GEÇİT YOK, HİZMETE DEVAM İNŞALLAH.

  • akpe bitti çünkü...07 Haziran 2020 19:58

    Cumhurbaşkanlığı sistemi geldi... hiç bir kurum yada sendika yada dernek, vakıf, aklına ne geliyorsa a dan z ye, atamalarla... atanmışları emir altına almakla... kısacası, her yerleri AKP nin emrine vermekle uğaşılıyor... Cumhur sistemi, oy kaybı sonrası, muhalif olmasın, benden başkası seçimlerde başramasın diye türkiyenin temelleri ile oynuyor. Ben böyle sistem istemem.. chp de geçse,  aynını yapar, hdp de geçse aynını yapar, vatan partsi geçsede aynını yapar.. böyle yönetim ve sistem Türkiyenin çökmesine zemin hazırlar. devlet kurumları, derneler, sendikalar vb. siyasetten arınmış tarafsız bağımsızdır. herkesi cumhurbaşkanlığı makamına bağlamanın ne gibi ülkeye faydası olur ? herkes işini yapsın. iyi ve kliteilisen zaten halk seni seçer. oyunlara gerek yok

  • eeee07 Haziran 2020 23:46

    yavuz chp tek başına iktidar olmadı ki ? nereye bakayım geçmişe ? ya ne kadar kültürsüz, ne kadar cahil, ne kadar okumayan tipler var. google yazıp baksa, zaten dediğinin yalan olduğunu bilecek. :D tam koyun.

  • Yavuz Selim07 Haziran 2020 21:30

    Tek Parti CHP'li yıllara bir bak zavallı ins, MİLLET DEVLETİN emrindeydi, AK İKTİDAR DÖNEMİNDE ise DEVLET MİLLETİN emrinde. Kafana güzelce bu konuları nakşet e mi?

  • ...07 Haziran 2020 19:31

    seçimle olmuyor... atamala olsun :D millete sorun sandık kurum... yiyorsa : ))

  • AHMET ÖZBİR07 Haziran 2020 21:09

    AK'ın yiğitleri 2002'DEN BU YANA İKTİDAR. Sallamacı zama zingo, doğruca RİNGONUN AHIRINA YALLAH.

  • ekonomist/stratejist 07 Haziran 2020 18:08

    TBMM'nin bu denli pasifize edildiği adeta eli koli bağlandığı bir dönemde Türkiyenin 2 numaralı ismi olacak Meclis Başkanını eskisi gibi çok meraklı değiliz. Adeta Hitlervari dönemi yaşıyoruz. Hitler de seçimle ilk kez geldiğinde önce Meclis toplantılarını erteledi daha sonra Meclisi devre dışı bıraktı. Şu an da aynı şekilde kararnamelerle idare edilen bir ülke olduk. Türk milletinin kalbine yani Meclise bir bomba atılmıştır. Er ya da geç bu devirde bitecek.

  • fafa07 Haziran 2020 21:40

    600 Milletvekili'ni neden beslediğimizi soran yok.Herkes işinde gücünde,kendi işiyle uğraşıyor.Meclise bile gelmiyorlar.Şikayetçi de değiller,bu maaş haram demiyorlar.Onlar da bankamatik memuru oldu.Ülke kararnamelerle yönetiliyor.Bu sistem atı alan Üsküdar'ı geçti sistemi.

  • Selami Bosfor Adana 07 Haziran 2020 16:56

    Çiftçi borçları silinmeli banane Meclis Başkan I kim olmuş çiftçi perişan Adana’da

  • Vatandaş 07 Haziran 2020 16:34

    3 te 1 maaşına ve ful akbiline ben adayım.

  • İtri07 Haziran 2020 13:43

    Ne fark edecek? Na varlıkları, ha yokluklari