E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMEB'den yüz yüze eğitim açıklaması---

MEB'den yüz yüze eğitim açıklaması

MEB'den yüz yüze eğitim açıklaması
16 Mayıs 2021 - 10:40 borsagundem.com

MEB: Okul öncesi, özel eğitim merkezleri ile 8 ve 12. sınıfların destekleme ve yetiştirme kurslarında 17 Mayıs'tan itibaren yüz yüze eğitime geçilecek

Millî Eğitim Bakanlığı'ndan, "Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12’nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir." açıklaması yapıldı.

Yazılı açıklamada, "Resmî ve özel tüm okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu”ndaki koşullara uyulması şartıyla yüz yüze eğitime başlanabilecektir. Bu kapsamdaki öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanlarımızın salgın kısıtlamalarından etkilenmemesi için gerekli kolaylık, Valiliklerimiz tarafından sağlanacaktır. 1 Haziran Salı gününden itibaren yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, bu tarih öncesinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadesi kullanıldı.

İçişleri Bakanlığı'ndan normalleşme genelgesi

Normalleşme planı belli oldu! Kritik karar masada...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kuzgun17 Mayıs 2021 01:03

    Osmaniye ilinde özel okul yüz yüze eğitime başlıyoruz diye öğrenci çağırdı.....Kim doğru söylüyor...

  • Kerim16 Mayıs 2021 18:40

    Her yeri kapatalim okullari acalim yuzyil geriye dusecez bu gidisle....Gerci egitim sistemimizde matah degil ammmavelakin eldeki bu...aradali acigi artik hic kapatamayiz

  • Ömer16 Mayıs 2021 12:52

    Bunlar sadece imam hatipleri açarsa şaşırmam.

  • HALK16 Mayıs 2021 14:40

    Yok blader, maaşlı anugususların hangi okulların açılmasını canı çekiyorsa onları açacaklarmış.