E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMEB'den EBA'daki teknik soruna ilişkin açıklama---

MEB'den EBA'daki teknik soruna ilişkin açıklama

MEB'den EBA'daki teknik soruna ilişkin açıklama
23 Eylül 2020 - 16:40 borsagundem.com

Salı günü EBA TV'ye erişimde yaşanan sıkıntı nedeniyle MEB'den yeni bir açıklama geldi. Söz konusu erişim sorunun giderildiği aktarıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) 22 Eylül'de EBA'da yaşanan ulaşım sıkıntısına ilişkin açıklama yapıldı.

Eş zamanlı kullanıcı yoğunluğuna bağlı olarak 08.30-12.00 saatleri arasında aralıklı olarak bazı kullanıcılar tarafından karşılaşılan erişim sorunları, bakanlıktan yapılan açıklama doğrultusunda vakit kaybetmeksizin çözüme ulaştırıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklama, yaşanan teknik aksamanın ardından uygulamaya alınan canlı ders zaman çizelgesindeki yeniliklerle, bir öğrencinin gün içerisinde işleyebileceği canlı ders sayısı büyük oranda artırıldığı açıklandı.

Açıklamada, ''Söz konusu uygulamanın ilk günü olması sebebiyle eş zamanlı kullanıcı yoğunluğu oluşmuştur. Eş zamanlı kullanım kaynaklı ortaya çıkan durumla ilgili tespitler anlık olarak yapılmış ve aynı gün iyileştirmeler devreye alınmıştır'' ifadelerine yer verildi. 

SİBER SALDIRI

''Yeni dönem açılışı ile çok yüksek kullanım trafiklerine ulaşan EBA, küresel ölçekte dikkat çekerken siber saldırılara da maruz kalmakta ve hizmet kalitesi etkilenebilmektedir'' açıklamasında da bulunuldu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)