E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMCT Danışmanlık brüt takasa alındı---

MCT Danışmanlık brüt takasa alındı

MCT Danışmanlık brüt takasa alındı
01 Haziran 2018 - 19:29 borsagundem.com

BİST, MCTAS hisselerinde brüt takas uygulanacağını açıkladı

Borsa İstanbul, MCT Danışmanlık (MCTAS) hisseleri için 15 gün süreyle brüt takas uygulanmasına karar verdi.

BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, MCTAS hisselerine Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında pazartesi günü (4 Haziran 2018) seans açılışından itibaren, 18 Haziran 2018 günü seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ01 Haziran 2018 20:40

    BRAVAO DİYORUM ASLLANLAR YÜKLENMİŞ GÖTÜRÜYORLAR KALKIP HEMEN TAKOZ KOYMAKTA GEÇ KALAN YETKİLİLERİMİZ PATRON SATIŞI DEYİP Dİ DİP YAPAN HİSSELERDE BÜRÜT TAKAS UYGULASA ADALET VAR DİYECEGİM İŞTE ADALETSİZLİK BUDUR KEŞKE TÜM HİSSLERİMİZ BÖYLE DEGERLENSE MALESEF ÇOGUNLUGU KURUŞLUK ALICIDA YOK BI DURMA GELMESİNİN SORUMLULAR YETKİLİ KURUMLARIMIZ VE VURGUNCU PATRONLARDIR.

  • demirkan 01 Haziran 2018 20:17

    KİM NE DANIŞIYOR ACABA O ŞİRKETE. NE DOLAR KRİZİ NE BORSA KİRİZİ. SEN NEYMİŞSİN BE. BUNU DA NECRUR ÇOLAK YAPTI?. YOKSA ANKARALI KARDEŞLERMİ. BİR BAKIYORSUN İŞFİNAS. BİR BKIYON ÇEMAŞ. BİR BAKIYON AYEN. HANGİ BİRİNİ BAKACAN?. SAL YAKASINI GİTSİN. ADAM OLSUN KENDİNİ ÇARP TIRMASIN.