E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMcDonald's'tan o iddialara yanıt!---

McDonald's'tan o iddialara yanıt!

McDonald's'tan o iddialara yanıt!
06 Eylül 2013 - 14:32 borsagundem.com

McDonald's, Singapur'daki bir restoranda içinde kertenkele bulunan ürün sunduğu iddialarını cevapladı

Fast-food devi McDonald's, sattığı bir üründe kertenkele olduğu iddalarını yalanladı. Singapur'daki McDonalds'tan hamburge alan bir müşteri, sipariş ettiği ürünün içinden yavur bir kertenkelenin çıktığını iddia etmiş ürünün fotoğrafını şirketin Facebook sayfasına yüklemişti. Fotoğrafta, yavru bir kertenkelenin kuyruğu olduğu iddia edilen bir parçanın sandviçten sarktığı görülüyor. İddialar üzerine harekete geçen McDonald's, içerisinde kertenkele olduğu iddia edilen ürünü teste tabi tuttu ve yiyeceğin yüzde 100 tavuk etinden oluştuğunu söyledi.
'KUYRUK DEĞİL DAMAR'
Singapur McDonalds'ın iletişim müdürü Kevin Lim, fotoğrafta kuyruk olduğu iddia edilen parçanın ise tavuğa ait bir damar olduğunu söyledi. Lim tarafından yapılan açıklamada McDonalds'ın Singapur'da kullandığı tavukların helal koşullarda kesilmesinden ötürü kanı tamamen çekilen damarın beyaz göründüğü belirtildi.
FOTOĞRAF FACEBOOK'TA DURUYOR
Müşterinin Facebook’a gönderdiği fotoğraf ise hala sitede duruyor. Lim konuyla ilgili olarak, “Facebook sayfamızdaki yorumları silmek gibi bir şirket politikamız yok” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)