E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMay'in Brexit anlaşması ulusal güvenliği tehdit ediyor---

May'in Brexit anlaşması ulusal güvenliği tehdit ediyor

May'in Brexit anlaşması ulusal güvenliği tehdit ediyor
11 Ocak 2019 - 08:42 borsagundem.com

Eski istihbaratçı Dearlove ve eski genelkurmay Başkanı Guthrie, May'in Brexit anlaşmasının ulusal güvenliğe tehdit oluşturduğunu açıkladı

İngiltere Gizli İstihbarat Servisi'nin eski Başkanı Richard Dearlove ve eski Genelkurmay Başkanı Charles Guthrie, Başbakan Theresa May'in Brexit anlaşmasının ulusal güvenliği tehdit eden bir anlaşma olduğunu savundular.

Brexit taraftarı görüşleri ile bilinen Dearlove ve Guthrie, May'in Brexit anlaşmasının "tamamen yanlış" olduğunu ifade ettiler.

Muhafazakar Parti Başkanı'na bir mektup gönderen Dearlove ve Guthrie, Brexit anlaşmasının ulusal güvenliği tehdit edeceği uyarısında bulundular.

Mektupta, "Sunulan anlaşma savunma, güvenlik ve istihbarat alanında AB ile yeni, ucuz ve özel ilişki sunuyor. Bunlar bizim ulusal güvenlik politikamızın üç temel öğesine karşı. Lütfen parlamenterin bu
kötü anlaşmaya karşı oy kullanmalarını ve DTÖ kuralları çerçevesinde egemen bir Brexit'i desteklemelerini sağlayın" ifadeleri yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)