E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMay, ticaret politikası üzerinde yoğunlaşıyor---

May, ticaret politikası üzerinde yoğunlaşıyor

May, ticaret politikası üzerinde yoğunlaşıyor
03 Temmuz 2018 - 08:44 borsagundem.com

İngiltere Başbakanı May, "Tüm dünya ile ticaret anlaşmaları müzakere etme imkanı verecek bağımsız bir ticaret politikamız olacak" dedi

İngiltere Başbakanı Theresa May, Brexit sonrasında İngiltere'nin tüm dünya ile ticaret anlaşmaları müzakere etmesine imkan verecek bağımsız bir ticaret politikasına sahip olacağını söyledi.
May açıklamasında, Avrupa Birliği ile gelecekteki gümrük ilişkisinin 2020 yılı sonuna kadar ortaya konmasını istediklerini de vurguladı.
Geçtiğimiz hafta yapılan zirvede AB liderlerini AB'den ayrılık anlaşmasının Birlik ile gelecekteki ilişkinin neye benzeyeceğine açıklık getirilmediği takdirde İngiliz Parlamentosu'nun bu anlaşmayı
onaylamayacağı konusunda uyardığını belirten May, "AB liderlerini, bu parlamentonun gelecekteki ilişkiler konusunda açıklık olmadıkça sonbaharda geri çekilme anlaşmasını onaylamayacağını düşündüğüm konusunda uyardım" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)