E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMay, Brexit'i askıya alabilir---

May, Brexit'i askıya alabilir

May, Brexit'i askıya alabilir
03 Temmuz 2017 - 08:24 borsagundem.com

Sunday Telegraph'a göre May, AB'nin çıkarmayı planladığı faturayı öne sürerek bu yıl içinde Brexit müzakerelerinden çekilebilir

Sunday Telegraph gazetesinde yer alan habere göre, iş dünyası liderlerine Başbakan Theresa May liderliğindeki hükümetin bu yıl içinde Brexit müzakerelerinden çekilebileceği söyledi.
Habere göre hükümet, Avrupa Birliği'nin İngiltere'ye çıkarmaya hazırlandığı ayrılık faturasını bahane ederek Brexit müzakerelerinden ayrılabilir. Kaynak belirtmeyen Gazete'ye göre May hükümeti
bu hareket ile kamuoyuna hükümetin Avrupa Birliği ile sıkı şekilde müzakere ettiği mesajını vermeye çalışacak.
Başbakan May'in ofisinden habere ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, Sunday Telegraph'a konuşan bir kaynak, müzakerelerden çekilmenin hükümetin planları arasında olmadığını ifade etti.
AB, İngiltere ile AB arasındaki ticare ilişkilerin geleceğini konuşmadan önce ayrılmanın faturasının nasıl hesaplanacağı konusunda bir formül üzerinde görüş birliğine varılmasını istiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)