E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMaskesiz yakalanan turist cezayı görünce güldü---

Maskesiz yakalanan turist cezayı görünce güldü

Maskesiz yakalanan turist cezayı görünce güldü
12 Aralık 2020 - 08:34 borsagundem.com

Taksiye maskesiz bindikleri gerekçesi ile ceza kesilen 2 turistten biri cezaya gülerek karşılık verdi

Beşiktaş'ta sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından yapılan denetimlerde, 3 kişiye tedbirleri ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası kesildi. Taksiye maskesiz bindikleri gerekçesi ile ceza kesilen 2 turistten biri ise cezaya gülerek karşılık verdi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde dün saat 21.00'den itibaren hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kısıtlama kapsamında polis, İstanbul'un çeşitli noktalarında denetimler yaptı. Beşiktaş'ta farklı noktalarda denetim yapan polis ekipleri, dışarıda olan sürücü ve yayaları durdurarak izin belgelerini kontrol etti.

Beşiktaş'ta araç sürücülerine yönelik yapılan denetimlerde durdurulan taksi şoförünün izin belgesi kontrol edildi. Takside yolculuk yapan ve maske takmayan 2 turist denetimde polise yakalandı. "Maskeleriniz nerede?" sorusuna, "Bagajda" diyerek cevap veren turistleri araçtan indiren polis ekipleri, 2 gence maske verdi. Pasaport kontrolleri de yapılan turistlere, taksi içinde maskesiz seyahat yaptıkları için para cezası kesildi. Turistlerden birinin kesilen cezayı gülerek karşılaması gözlerden kaçmadı.

Yine Beşiktaş'ta farklı bir noktada yapılan denetimlerde ise durdurulan bir taksinin şoförünün belgeleri kontrol edildi. Daha sonra araçtaki yolcunun kimliğini isteyen polis, genç kızın 18 yaşının altında olduğunu tespit etti. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden genç kıza da para cezası kesildi. Denetimler gece boyunca devam etti.

 



Koca açıkladı! İstanbul, Ankara, Kocaeli ve İzmir için sevindiren gelişme

 

Akıllı telefonu olmayan vatandaş HES kodunu boynuna astı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cello13 Aralık 2020 22:15

    Biz mülteci.,kacak giren vb. Insalarida turist sayar olduk.

  • Akılsız Turist12 Aralık 2020 22:30

    Bunlara dövizle keseceksin cezayı ki aklı başına gelsin akılsızın...

  • Bika12 Aralık 2020 14:42

    Yabancı turist dediğin döviz bırakır, bunlar Orta Asya'dan gelip çeşitli işlerde çalışıp para kazanıp dolara çevirip ülkelerine gönderenler.

  • fafa12 Aralık 2020 12:19

    Turist,Türkiye'ye girerken uyardınız mı,bu günkü şartlar altında Türkiye'de şöyle rahat edebilirsiniz denildi mi?Öyle değilse nasıl ceza yazabilirsiniz?

  • abdullah 12 Aralık 2020 16:52

    turist kafesinden dışarıyı göremeyen değildir. kafeden çıkınca maskesini takar çevresine duyarlı dünyası ayarlı kovide duyarlı olmalı.

  • Adsis12 Aralık 2020 14:03

    Maske dünyada takılıyor. Bilinmeyen bi durum yok