E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMartı GYO inşaattan vazgeçti arsayı satıyor---

Martı GYO inşaattan vazgeçti arsayı satıyor

Martı GYO inşaattan vazgeçti arsayı satıyor
27 Ekim 2015 - 12:14 borsagundem.com

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çerkezköy'deki inşaat projesinden vazgeçti.

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MRGYO), Çerkezköy'de bulunan arazisine yapmayı planladığı kat karşılığı inşaat projesinden vazgeçti. Kamuoyu Aydınlatma Platformu KAP'a yapılan açıklamaya göre şirket, beklenen ekonomik faydanın sağlanamayacağı öngörüsü ile projeden vazgeçti. Martı Gayrimenkul, inşaat projesi yerine ilgili gayrimenkulün satışının yapılmasına karar verdiğini duyurdu.
 
Martı Gayrimenkul'den konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
17.02.2015 tarih, 875 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında, Şirketimizin potföyünde yer alan Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi 325 Ada 1 No.lu Parseldeki  23.270,11 m2 yüzölçümlü arsa üzerine kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı inşaat modeli geliştirilmesi için inşaat şirketleri ile görüşmelerin ve konu ile ilgili piyasa araştırmalarının yapılması hususunda karar alınmış iken, yapılan görüşmeler doğrultusunda beklenen ekonomik faydanın sağlanamayacağı öngörüsü ve bu süreçte oluşan  talepler de değerlendirilerek; bu defa ilgili gayrimenkulün  satışının yapılmasına  karar verilmiş olup, güncel değerleme raporu yaptırılmasına, piyasa araştırmalarının yapılması konusunda  Ferda Kara'nın yetkili kılınmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,25
En Yüksek: 6,25
En Düşük: 5,73
Değişim 9,84 %
FK: 1,62
PD / DD: 0,32
İşlem Hacmi 232.262.557
Toplam Adet: 37.964.942
Ağırlıklı Ort.: 6,11
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)