E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMarsilya'dan Luiz Gustavo açıklaması---

Marsilya'dan Luiz Gustavo açıklaması

Marsilya'dan Luiz Gustavo açıklaması
25 Ağustos 2019 - 10:14 borsagundem.com

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-laciverlilerin kadrosuna katmak istediği Luiz Gustavo hakkında Marsilya cephesinden bir açıklama geldi.

Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo’nun transferi için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin Marsilya ile yaptıkları transfer görüşmelerinin olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken, Fransız ekibinden flaş bir açıklama geldi.

Marsilya Teknik Direktörü Andre Villas-Boas'ın yardımcılığını yapan Ricardo Carvalho, Luiz Gustavo konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Marsilya'nın FFP sorunları olduğundan dolayı kulübün çok fazla para harcayamayacağını ifade eden Carvalho, "Herkesin takımda kalmasını istiyoruz, Luiz Gustavo'nun da öyle. Bizim için önemli bir oyuncu. Ancak, karar bize kalmış değil. Luiz Gustavo'nun geleceğine kulüp yönetimi karar verecek." dedi. (Yeni Şafak)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah25 Ağustos 2019 15:05

    Bu kadar olur  alttaki yazıyı yazdıktan  sonra fenerbahçe yeni stoper transferini açıkladı Adil Rami yarın sağlık kontrollerinden geçecek.Adil Rami fransa doğumlu fransa milli takımıyla dünya kupası şampiyonluğu var 33 yaşında boy 1,90 sağ ayaklı marsilya kulubün den transfer geçmişinde milan kulübünde ve valencia vede sevilla da forma giymiştir profesyonel olduğu kulüp Lille kulubüdür kariyerli futbolcu hayırlısı olsun.son olarak geçen sezon 21 maçta forma giymiş marsilya kulübünde.

  • Emrah25 Ağustos 2019 12:34

    Zannetmiyorum bu transferin olacağını çok uzadı dış transferin son günleri yaklaşıyor 1 tane daha stoper bölgesine ihtiyaç var fakat hala transfer olmadı lig maratonu uzun maraton sakatlık olur,kart cezalısı olur formsuzluk olur kolay değil 32 maç yahu.