E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMarmarisli çiftçiler üretime devam eriyor---

Marmarisli çiftçiler üretime devam eriyor

Marmarisli çiftçiler üretime devam eriyor
25 Nisan 2020 - 08:09 borsagundem.com

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sokağa çıkma yasağından muaf tutulan çiftçiler, üretimlerine ara vermeden devam ediyor

İçişleri Bakanlığı tarafından, koronavirüs tedbirleri kapsamında 4 günlük sokağa çıkma yasağı getirilirken, çiftçiler ise muaf tutuldu. Memnun eden kararla birlikte çiftçiler, ara vermeden üretime devam etti. Tarlada çalışırken sosyal mesafe kuralına uyan çiftçiler, maske takarak kişisel önlemlerini de aldı. Kendi bahçesinde çalışan Hüseyin Uslu (56), "Çiftçilerin yasaktan muaf tutulması çok iyi oldu. Çiftçilerimiz üretime devam etmesi önemli. Ben sürekli çalışırım. Evimin önündeki bahçemde sebze ve meyve ekiyorum. Umarım salgın bir an önce geçer. Normal yaşantımıza döneriz" dedi.
Seracı Turgut İşler (46) de, "Herkes yasağa uysun, kimse dışarı çıkmasın ve evinde kalsın. Çilek yetiştiriciliği yapıyorum. Çilek yetiştirmek özen ister. Kendi tarlam ve bahçemde kalarak işimi yapıyorum" diye konuştu.



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk26 Nisan 2020 14:51

    Ölmüş gitmiş. Birde aldığı kanunlar hangi ülkelerden bı okusan . Uğur Mumcu gayet güzel açıklamış. Ordan burdan topla kanunları sonra da çok büyük bişey mis gibi kakala millete. Hiç bir tane Türk toresine adedine dini olan İslâm şeriatına uygun kanun varmı. Sorsan Türk um bide müslümanim derler.

  • mzd25 Nisan 2020 13:24

    çiftçilerimizi seviyorum,Atam bi kere daha haklı çıktı,kimse onun kadar bu ülkeye faydalı olamadı.......

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU25 Nisan 2020 22:48

    Bir de sen faydalı çıkmışsın.yalancı ATATÜRK cü seni.