E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMarmaray'da raylara düşen bir kişi hayatını kaybetti---

Marmaray'da raylara düşen bir kişi hayatını kaybetti

Marmaray'da raylara düşen bir kişi hayatını kaybetti
12 Nisan 2018 - 12:17 borsagundem.com

Sirkeci Marmaray İstasyonunda bir yolcu raylara düşerek hayatını kaybetti

Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda 18 yaşındaki Baha Güzeycan isimli genç raylara düşerek hayatını kaybetti. Polis, intihar ettiği öne sürülen gencin atladığı esnada tesadüfen çekim yapan bir kadının bilgisine başvurdu. Kazlıçeşme yönünde durdurulan seferler normale dönerken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Yaşanan acı olay, olay saat 11.30 sıralarında meydana geldi.İddialara göre, öğrenci olduğu öğrenilen 18 yaşındaki Baha Güzeycan Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda metronun geçtiği esnada raylara düştü. Güzeycan olay yerinde hayatını kaybederken vatandaşların ihbarı üzerine istasyona polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay nedeniyle seferler Kazlıçeşme istikametine bir süre durduruldu.

KENDİSİNİ METRONUN ÖNÜNE ATTI

Polisten alınan bilgiye gore Açık Lise den terk olan 18 yaşındaki Baha Güzeycan, bugün 11.20 civarlarında giriş yaptığı Sirkeci Marmaray istasyonunda perona inip 5 dakika bekledikten sonra, sırtındaki sırt çantasını çıkararak kendisini istasyona yanaşmakta olan metronun önüne attı.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

Güvenlik kameraları tarafından tespit edilen intihar olayı sonrasında 18 yaşındaki gencin kimliğini peronda bıraktığı çantasından tespit eden polis, gencin ailesine de ulaşarak acı haberi verdi.

Acı haberle yıkılan gencin anne ve babası çocuklarının cenazesini teşhis edip teslim almak için Adli Tıp Kurumu'na giderken, derslerindeki başarısızlık ve yarım bıraktığı okulu nedeniyle 18 yaşındaki Baha'nın bir süredir bunalımda olduğu ileri sürüldü.

TESADÜFEN ÇEKİM YAPAN KADININ BİLGİSİNE BAŞVURULDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirlerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında gencin, raylara düştüğü esnada tesadüfen çekim yapan bir kadının bilgisine de başvuruldu.

Yapılan incelemelerin ardından gencin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenilirken, metro seferleri ise seferler de normale döndü.

PANİK ANI KAMERADA

Ekipler vagonun altından kadını kurtarmaya çalışırken vatandaşların yaşadığı panik anları da kameraya yansıdı. (Ferit Zengin/Milliyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)