E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Marmaray'da ilk test sürüşü yapıldı---

​Marmaray'da ilk test sürüşü yapıldı

​Marmaray'da ilk test sürüşü yapıldı
04 Ağustos 2013 - 17:09 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, Marmaray'ın ilk test sürüşü için Ayrılıkçeşme İstasyonu'ndan hareket etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Marmaray'ın test sürüşüne katıldı. 
Erdoğan yönetimindeki Marmaray hattında çalışacak araç, Ayrılıkçeşme İstasyonu'ndan hareket etti. Test sürüşüne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. 
Ayrıntılar geliyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ky05 Ağustos 2013 17:30

    anlamsız soruları yazan beyfendi ilkokulda yap,işlet,devreti öğretmiyorlar ama hayat okulunda öğren bari şükür milletin cebinden para çıkmadan hizmet alıyor.

  • veli05 Ağustos 2013 03:03

    gezi olsun da, türkiye de yol su olmasın farketmez size dimi? .. hükümetin yanlışları ok de, bari iyi olanları alkışlayın...

  • Hiç bir şey Eskisi gibi Değil05 Ağustos 2013 00:46

    Nereyi açarsan aç, Halkımızın gözünde Gezi Direnişiyle bütün prestijini, kariyerini kaybettin başbakan. Bundan sonra senin için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

  • Yasemin04 Ağustos 2013 21:20

    yalnız canım ülkemin siyasileri bütün bilimlerden,bütün sanat dallarından ,,zanaatlardan anlarlaR.bütün ustalıklardan,bütün sanatlardan ANLARLAR...

  • Borsacı04 Ağustos 2013 20:43

    Çok tarihi bir olay. Kıtalararası ilk denizaltından geçiş. Açılış daha şaşalı olur. Haliç Köprüsü de tamamlanırsa Yenikapı İstanbul'un yeni ulaşım merkezi olur. Köprüye bir alternatif olabilir. Bostancıdan Taksim'e ulaşım süresi bu hatlar ile daha kısa olursa çok rağbet görür. Mazot yerine elektrik harcayacağı için cari açığa da faydası olur.

  • anlamsız sorular04 Ağustos 2013 18:48

    bu marmaray ın kredisi ne kadardır kim vermiştir kaça mal olmuştur ? mühendisliği kime aittir ? bizim övünmemiz gereken noktalar nelerdir ?