E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMarmara'da korkutan deprem---

Marmara'da korkutan deprem

Marmara'da korkutan deprem
24 Aralık 2019 - 22:51 borsagundem.com

Marmara Denizi'nde 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Marmara Denizi'nin Tekirdağ kıyılarında saat 22.35’te 3.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Yerin 14 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Tekirdağ kent merkezinde de hissedilirken, kentte kısa süreli paniğe neden oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş25 Aralık 2019 22:18

    Şu aşağıdaki yoruma bakın, bu ülkeden umudunu kesesi geliyor insanın, böyle bir cehalet bu çağda inanılmaz. Bunlar bu yarım sözde dinci hocaların talebeleri, ne bekliyoruz ki. Ülkeyi tarikatlara cemaatlere teslim edersen aşağıdaki gibi yobaz takımlarının çoğalması normaldir.

  • Recai25 Aralık 2019 08:48

    Günahın başkenti istanbul. Fuhuş, uyuşturucu, kumar, livata, faiz, rüşvet, cinayet, hırsızlık, tecavüz, din tüccarlığı, dinsizlik ne ararsan var...

  • Hoca ya cevap25 Aralık 2019 22:21

    Neyin hocasısın sen be doğru diyorsun embesil, hocaymış...

  • Recai ye cevap25 Aralık 2019 22:13

    Recai allah seni bildiği gibi yapsın be cahil adam, şu söylediğine bak bilim yoksulu, o zaman erzincan van bingöl gölcük deprelerinde de o bölgelerde bu söylediklerin artmıştı, patlamıştı öylemi kara cahil. Allah seni bildiği gibi yapsın, aç biraz depremler ve faylar konusunda bilgilen. Herkesin elinde artık bir kütüphane var, faydalanabilirsen tabiki.

  • Hoca 25 Aralık 2019 10:09

    Dogru diyorsun ahlaksızlık son 10 yılda resmen patladı.