E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMarmara'da fırtına uyarısı---

Marmara'da fırtına uyarısı

Marmara'da fırtına uyarısı
16 Mart 2018 - 18:11 borsagundem.com

Yarın akşam saatlerinden sonra etkisini artıracak rüzgar, pazar günü Marmara'nın doğusu ile batısında zaman zaman fırtına şeklinde esecek

Yarın akşam saatlerinden sonra etkisini artıracak rüzgarın pazar günü Marmara Bölgesi'nin doğusu ile batısında zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren batı bölgelerinde başlayacak olan rüzgar, güney ve güneybatılı (lodos) yönlerden, akşam saatlerinden sonra etkisini artıracak.

Pazar günü rüzgarın Marmara'nın doğusunda ve batısında zaman zaman fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)